17η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

Βρίσκομαι όμηρος στα χέρια του κράτους και έχω ξεκινήσει απεργία πείνας από 28/8/2018, με κύριο αίτημα την κατάργηση του Προεδρικού Διατάγματος 30/2010. Αυτό το Π.Δ. Φέρει την υπογραφή του “κοινής αποδοχής” Κάρολου Παπούλια. Εξαιτίας αυτού του Π.Δ. Έχω χάσει τα ίχνη του παιδιού μου εδώ και 6,5 χρόνια. Βρίσκεται και αυτό αιχμάλωτο ενός άλλου κρατικού μηχανισμού, της Φιλανδίας. Από αυτήν την κατάργηση του Π.Δ. Δεν πρόκειται να κερδίσω κάτι σχετικά με την επικοινωνία με το παιδί μου, μιας και το ελληνικό κράτος είναι ανίκανο να επέμβει στο Φιλανδικό. Αυτό που ζητάω αφορά όλα εκείνα τα αγέννητα παιδιά που μπορεί να υποστούν τον ψυχολογικό βιασμό που έχει υποστεί το δικό μου παιδί, όπως και άλλες εκατοντάδες παιδικές ψυχές που έχει κακοποιήσει αυτό το διάταγμα μέχρι σήμερα. Δηλαδή την βίαιη και απότομη απομάκρυνση του παιδιού από τον φυσικό γονιό, με μοναδικό κριτήριο τον βαθμό εκδικητικότητας και την ψυχοπάθεια του γονιού που έχει την επιμέλεια. Το Π.Δ. 30/2010 δημιουργεί καθεστώς εξαίρεσης.

Ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Μιχάλης Καλογήρου πουλάει ένα πολύ ωραίο success story ¨αντιεξουσιασμού” αφού διετέλεσε συνήγορος της Σ.Π.Φ. και του Αγγελέτου Κανά. Εδώ και περισσότερο από 1 εβδομάδα έχει ενημερωθεί (ή όφειλε να ενημερωθεί, μιας και μου ζητήθηκαν από την ΓΑΔΑ) γραπτά για τα αιτήματα της απεργίας πείνας που κάνω, χωρίς να προβεί σε καμία αντίδραση εως τώρα. Πιθανότατα να μην βρίσκει αρκετά σημαντική την παραβίαση συντάγματος, την αδικία και τον βιασμό εκατοντάδων παιδικών ψυχών εως σήμερα. Αν είχα ληστέψει κάποια τράπεζα ή αν έβαζα καμία βόμβα να έδειχνε μεγαλύτερη ευαισθησία. Όμως η κοινή αποδοχή του Κάρολου Παπούλια βρωμάει φασισμό. Ακριβώς τον ίδιο φασισμό που βρωμάει η πλουτοκρατία που δημιούργησε αυτή η κοινή αποδοχή. Ο Μιχάλης Καλογήρου είναι απλά άλλος ένας εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας σε μια καρέκλα εξουσιαστή, τίποτα παραπάνω. Δικαίωμά του να φοράει όσες “αντιεξουσιαστικές” μάσκες θέλει, κάθε μέρα που περνάει και δεν παίρνει θέση τις βγάζει απο μόνος του. Τα αφεντικά είτε αριστερά , είτε δεξιά, είτε “αντιεξουσιαστικά” παραμένουν αφεντικά. Καλή τύχη λοιπόν στον Μιχάλη Καλογήρου και στους ψηφοφόρους του που πίστεψαν οτι ο χώρος της “δικαιοσύνης¨ γύρισε σελίδα.

Ο δρόμος ως την λευτεριά είναι ακόμα μακρύς!

Υ.Γ. Καλή τύχη και στο παπαγαλάκι της παράταξής του που έσπευσε off the record να με πρειδοποιήσει ότι θα βάλουν τα δικαστικά μέσα για να με κρίνουν ως ακατάλληλο γονιό και να μου αφαιρέσουν την γονική μέριμνα.

Γ.Π.Κρατούμενος στις Φυλακές Χίου(Τηλ. Φυλακών 2271044272)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License