Αναρχική Συλλογικότητα «ΜΑΣΟΒΚΑ»: Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί!..

Ο Παύλος δεν φοβόταν, δεν σιωπούσε, δεν συμβιβαζόταν Πορεύονταν στο δρόμο για να εξαφανίσει, να τσακίσει κάθε κεφάλι της λερναίας ύδρας που θρέφεται στο αιμοσταγές, μισαλλόδοξο σκοτάδι του νεοναζιστικού ολοκληρωτισμού. Μονό αυτός ο δρόμος υπάρχει στον αντιφασιστικό αγώνα που δίνει η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα. Το αντιφασιστικό κίνημα είναι ο μόνος δρόμος που υπάρχει για να τους θάψει μια για πάντα και να εξαφανίσει όλα αυτά που πρεσβεύουν, για να συντρίψουμε το φασισμό, το ναζισμό και τον χρυσαυγιτισμό. Μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει στον εξεγερτικό αντιφασιστικό αγώνα ως οδοστρωτήρας που θα λιώσει στο πέρασμά του το παρακράτος του χρυσαυγίτικου νεοναζισμού και κάθε κατακάθι του, στο βόθρο μέχρι να γίνουν όλοι τους, ένα με τα δικά τους απόβλητα. Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε!.. Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες!.. Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί!.. Συμμετέχουμε στο ενωτικό κάλεσμα της οικογένειας και των φίλων του Παύλου Φύσσα, συλλογικοτήτων και οργανώσεων στην κεντρική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2018. Εξέγερση για την Κοινωνική Επανάσταση, την Αναρχία, τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό Αναρχική Συλλογικότητα «ΜΑΣΟΒΚΑ»

post image

                                                         Αναρχική Συλλογικότητα «ΜΑΣΟΒΚΑ»

          5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 

                                                  5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ!..

Στις 18 Σεπτέμβρη του 2013 το παρακρατικό νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής δολοφονεί τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα.Μια δολοφονία, σχεδιασμένη κατ' εντολή της ηγεσίας της νεοναζιστικής οργάνωσης, εκτελεσμένη από τα προετοιμασμένα τάγματα εφόδου της και το χέρι του χρυσαυγίτικου μέλους της, δολοφόνου Γ. Ρουπακιά.

Η καταγεγραμμένη δημόσια ανάληψη πολιτικής ευθύνης για την δολοφονία του Παύλου από τον αρχηγό των χρυσαυγιτών Νίκο Μιχαλολιάκο, λίγο πριν τις εκλογές του 2015 μαζί με το συνονθύλευμα από ακροδεξιούς φασίστες, νεοναζί εγκληματίες όπως και το δολοφόνο Γ. Ρουπακιά, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι είναι πρόκληση για όλη την κοινωνία, για όλο το αντιφασιστικό κίνημα.

Η δολοφονία του Παύλου γίνεται αφορμή για το τέλος της συγκάλυψης από το καθεστωτικό πολιτικό, δικαστικό και αστυνομικό κράτος μετά την αποκάλυψη ότι ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας, κρατούσε για μήνες στα συρτάρια του πάνω από τριάντα δικογραφίες για εγκληματικές πράξεις χρυσαυγιτών.Αποσιωπώντας, έτσι, εσκεμμένα προηγούμενες άλλες δολοφονίες, όπως του Πακιστανού Λουκμάν Σαχζάτ, αλλά και ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς, απειλές, πογκρόμ, ταγματασφαλίτικες επιθέσεις σε αντιφασίστες, πρόσφυγες, μετανάστες, εργάτες, κοινωνικά και πολιτικά στέκια.

Ο Παύλος δεν στοχοποιήθηκε τυχαία αλλά επειδή ήταν αντιφασίστας

Ακόμα και την τελευταία ώρα στάθηκε όρθιος, αψηφώντας τον θάνατο και μην υπολογίζοντας τον εαυτό του, για να προστατεύσει δικούς του συντρόφους και συντρόφισσες και αυτό είναι μέγιστο ιστορικό δίδαγμα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί.

Η ουσιαστική συνεργασία των παρακρατικών ναζιστών της χρυσής αυγής με την αστυνομική ομάδα ΔΙΑΣ το βράδυ της δολοφονίας, η οποία ήταν παρούσα και αμέτοχη, παρακολουθώντας από απόσταση σαν απλός θεατής καθ' όλη τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης από το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, αλλά και τη στιγμή που ο φασίστας μαχαιρώνει τον Παύλο Φύσσα, δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Η εξέλιξη τη δίκης φωτίζει πλέον όλες τις πτυχές της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης χάρη στο σπουδαίο έργο της Πολιτικής Αγωγής, με το οποίο δικηγόροι του Αντιφασιστικού Κινήματος ξεσκεπάσαν την παρακρατική καταστατική σύσταση, δομή και ιεραρχία της νεοναζιστικής, δολοφονικής οργάνωσης.

Ενώ, όπως ήταν φυσικό, απουσιάζουν από τη δίκη τα συστημικά ΜΜΕ και οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι τους που κόπτονται, κατά τα άλλα, για τη δήθεν ενημέρωσή μας, ως γνήσια δεκανίκια του καθεστωτικού συστήματος διαμεσολαβητικής συναλλαγής και διαπλοκής με την εκάστοτε εξουσία, παρέχοντας όποτε και όταν χρειάζεται τα αναγκαία άλλοθι παρουσίασης για μια «σοβαρή Χρυσή Αυγή».

Ο «εκδημοκρατισμένος» φασισμός που πλασάρεται ως μέρος του αστικού πολιτεύματος είναι το γόνιμο έδαφος ενσωμάτωσης των νεοναζί ως άλλη μια εκφυλισμένη και κοινωνικά εκφασισμένη κανονικότητα, στην δημόσια σφαίρα των συστημικών, ή μη, ΜΜΕ αλλά και εντός του αστικού κοινοβουλίου.

Τους νεοναζί τους γνωρίζουμε από πολύ παλιά...

Ξέρουμε, ποιοι και τι είναι από τότε που η σβάστικα δεν φόραγε κουστούμι αλλά συνέχιζε και συνεχίζει να αποτελεί το μακρύ χέρι παρακρατικών εκκαθαρίσεων του βαθέος κράτους.Ο νεοναζισμός και η ακροδεξιά μέσω του χρυσαυγίτικου μορφώματος σερβίρεται συγκεκαλυμμένα ως μια πιθανότητα σοβαρής πολιτικής εκδοχής και όχι ως η εγκληματική παράφραση του κρατικού κατασταλτικού και ολιγαρχικού οικονομικού συστήματος.

Την ίδια ώρα τα ανδρείκελα -βουλευτές της ΧΑ ονειρεύονται χούντες, πραξικοπήματα και μειονοτικές εκκαθαρίσεις με υψωμένα τα λάβαρα του εθνικισμού και την εθνικής καθαρότητας.

Με αυτόν τον τρόπο, μία νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση τα τελευταία χρόνια με πολιτικές δολοφονίες στο ενεργητικό της εξακολουθεί να παριστάνει το κόμμα- με σφραγίδα του νόμου- υπό την καθεστωτική ανοχή, έχοντας μαζί και ένα μέρος του εκλογικού σώματος, εξυπηρετώντας την καθεστωτική τάξη μέσω της θεωρίας των δύο άκρων.

Η πρόσφατη, πρωταγωνιστικού ρόλου, εμφάνιση των χρυσαυγίτικων παρακρατικών ταγμάτων εφόδου και των φασιστικών ομάδων στα εθνικιστικά συλλαλητήρια ταυτόχρονα με τις νέες επιθέσεις σε πρόσφυγες, μετανάστες και αντιφασίστες γίνεται στη προσπάθεια εκμετάλλευσης μιας δήθεν εθνικοπατριωτικής οργής ώστε να νομιμοποιηθούν εκ νέου ξυλοδαρμοί, δολοφονικές επιθέσεις, εκκαθαρίσεις και κάθε είδους φυλετική, θρησκευτική, σεξουαλική, πολιτική και ιδεολογική στοχοποίηση.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η ακροδεξιά ο φασισμός και η νεοναζιστική εκδοχή ολοκληρωτισμού, επανεμφανίζεται επενδύοντας στη φοβική εθνικιστική ρητορική μίσους, ρατσισμού, μισαλλοδοξίας, ξενοφοβίας, σεξισμού, ομοφοβίας και ισλαμοφοβίας, εξυπηρετώντας αδηφάγα συμφέροντα που στηρίζουν την αδιέξοδη εξαθλίωση των λαών από την παγκόσμια ελίτ.

Γνωρίζει, μάλιστα, αυτή η παγκόσμια ολιγαρχική ελίτ ότι η στάση της ανατροφοδοτεί τις δεξαμενές του εκφασισμού αλλά και πως αν ήθελε να εξαφανίσει πολιτικά και ιδεολογικά το φασισμό, τότε θα έπρεπε πρώτα να εξαφανίσει τον ίδιο της τον εαυτό.

Δίχως καμιά αμφιβολία πορεύονται αντάμα πάνω στα χνάρια του νεοφασιστικού φιδιού που μετατράπηκε, πια, σε λερναία ύδρα.

Ταυτόχρονα στο παγκόσμιο πεδίο η επανεμφάνιση ακροδεξιών, νεοφασιστικών και νεοναζιστικών ρευμάτων -με ισχυρή εκλογική απεύθυνση- καρπώνεται ψήφους και πολιτικό έρεισμα καθώς εκμεταλλεύεται τα αποτελέσματα της παγκόσμιας λαϊκής φτωχοποίησης, της ανεργίας, της καταπίεσης, της εκμετάλλευσης, της αδιέξοδης ισοπέδωσης αξιών, δημιουργώντας παράλληλα ακραίους θύλακες εκφασισμού εντός των κοινωνιών.

Την ώρα που ο Παύλος Φύσσας από τον τάφο του ζητάει δικαίωση, την ώρα που ο φονιάς και οι συνεργοί του κυκλοφορούν ελεύθεροι, πρωταγωνιστές σε νέες εγκληματικές επιθέσεις, η ανάγκη για ένα συλλογικό αντιφασιστικό κίνημα εξεγερτικά οργανωμένο στο πεδίο συνάντησης του αγώνα και της ενιαίας συγκρότησης μετώπων πάλης, ενάντια σε κάθε μορφή επιβολής φασιστικών και νεοναζιστικών ολοκληρωτισμών, αποτελεί τον ανατρεπτικό μονόδρομο συστράτευσης μας.

Τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα δεν αποτελούν κομματικό ή κινηματικό πανηγυράκι, ούτε επετειακό μνημόσυνο εξυπηρέτησης μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, αλλά ημέρα μνήμης χαραγμένη στην Αντιφασιστική Ιστορία με το αίμα του.

Ο Παύλος δεν φοβόταν, δεν σιωπούσε, δεν συμβιβαζόταν

Πορεύονταν στο δρόμο για να εξαφανίσει, να τσακίσει κάθε κεφάλι της λερναίας ύδρας που θρέφεται στο αιμοσταγές, μισαλλόδοξο σκοτάδι του νεοναζιστικού ολοκληρωτισμού.

Μονό αυτός ο δρόμος υπάρχει στον αντιφασιστικό αγώνα που δίνει η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα.

Το αντιφασιστικό κίνημα είναι ο μόνος δρόμος που υπάρχει για να τους θάψει μια για πάντα και να εξαφανίσει όλα αυτά που πρεσβεύουν, για να συντρίψουμε το φασισμό, το ναζισμό και τον χρυσαυγιτισμό.

Μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει στον εξεγερτικό αντιφασιστικό αγώνα ως οδοστρωτήρας που θα λιώσει στο πέρασμά του το παρακράτος του χρυσαυγίτικου νεοναζισμού και κάθε κατακάθι του, στο βόθρο μέχρι να γίνουν όλοι τους, ένα με τα δικά τους απόβλητα.

                               Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε!.. Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες!..

                                                      Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί!..

Συμμετέχουμε στο ενωτικό κάλεσμα της οικογένειας και των φίλων του Παύλου Φύσσα, συλλογικοτήτων και οργανώσεων στην κεντρική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2018.

                  Εξέγερση για την Κοινωνική Επανάσταση, την Αναρχία, τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό

                                                    Αναρχική Συλλογικότητα «ΜΑΣΟΒΚΑ»

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License