ΤΡΙΚΑΛΑ-Ενημέρωση για πορεία Φύσσα.

ΤΡΙΚΑΛΑ-Ενημέρωση για πορεία Φύσσα.

post image

Περίπου 100 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αναρχικών Τρικάλων,της Λέσχης Εργασίας-Αλληλεγγύης και Πολιτισμού,της Πρωτοβουλίας Μαθητών Τρικάλων αλλά και διάφορων αριστερών οργανώσεων και συλλογικοτήτων για την επέτειο-μνήμης 5 χρόνων απο τον θάνατο του αντιφασίστα Π.Φύσσα.Με παλμό και συνθήματα διασχίσαμε κεντρικούς δρόμους της πόλης περνώντας μπροστά απο τα γραφεία των συχαμάτων.Εκεί αντικρίσαμε την γνωστή εικόνα,μπάτσοι να φυλάνε έρημα γραφεία(καθώς είναι μετρημένοι στα δάκτυλα όσοι σκατοκέφαλοι έχουν μείνει για να δίνουν ακόμη απο τον οβολό για να συντηρούν)σε εκείνο το σημείο πέσαν μερικές "γουρούνες" και ανάψαν ορισμένα καπνογόνα,ενω γράφτηκαν και συνθήματα κατά την διάρκεια της πορείας σε τράπεζες(Πειραιώς) αλλά και σε τοίχους.Στο τέλος της πορείας το μπλόκ του α/α (40 άτομα περίπου Τρίκαλα-Καρδίτσα)ακουλούθησε δικιά του πορεία πρός την κεντρική πλατεία φωνάζοντας συνθήματα.Εκεί είχαν στρατοπεδεύσει 2 διμοιρίες των Ματ με προφανή σκοπό να μην πλησιάσουμε τα γραφεία του Σύριζα.Αφού κάναμε μια βόλτα μέσα απο τα στενά των "μανάβικων" με τους μπάτσους να μας ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής(λες και θα γκρεμίζαμε κανενα κτήριο!!)επιστρέψαμε συγκροτημένα στην Πλατεία Ρ.Φερραίου.Σε μια πόλη όπου "αργοπεθαίνει" πολιτικά & κινηματικά ταράξαμε έστω και για λίγο την ήσυχη ροή της και κυρίως των αργόσχολων του πεζόδρομου της Ασκληπιού,προτάσοντας αξίες αντιφασισμού,αλληλεγγυης και αυτοοργάνωσης!!    

                                

                                                                                  Πρωτοβουλία Αναρχικών Τρικάλων

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License