Πειραιάς: Διώξτε τους πρόσφυγες από την πολυκατοικία αλλιώς η Χρυσή Αυγή είναι ενήμερη

Απειλές από φασιστοειδή καταγγέλλει επώνυμα κάτοικος του Πειραιά

Στα κρυφά. Στα μουλωχτά. Σαν σκουλήκια σύρθηκαν και απείλησαν. Φασιστοειδή κρυμμένα πίσω από την ανωνυμία κραδαίνουν την …απειλή των ναζί της Χρυσής Αυγής.

Μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία από ένοικο πολυκατοικίας στον Πειραιά, δημοσιοποίησε το pontiki.gr.

Η χρήστης του facebook Πασχαλιά Ζαπάλτα καταγγέλλει με δημόσια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι ένοικοι της πολυκατοικίας της την απείλησαν ζητώντας «οι ένοικοι του τρίτου ορόφου να διώξουν άμεσα τους πρόσφυγες», τους οποίους μάλιστα χαρακτηρίζουν «ανθρώπινα σκουπίδια».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την επώνυμη καταγγελία, οι ένοικοι απειλούν ότι δεν έχουν ενημερώσει μόνο την αστυνομία αλλά και τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή: «Η χρυσή αυγή και η αστυνομία είναι ενήμερες», αναφέρεται στο απειλητικό, εμετικό και κατάπτυστο σημείωμα, σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση.

Οι ένοικοι του τρίτου ορόφου της εν λόγω πολυκατοικίας απειλούνται μάλιστα με «άμεση επέμβαση με άσχημα αποτελέσματα».

Τα φασιστικά και τα ναζιστικά σκουπίδια σε πλήρη δράση…

πηγή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License