Οι (τουλάχιστον) πέντε θάνατοι του Ζακ Κωστόπουλου

Σχετικά με την ακραία συγκάληψη της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου

Ο πρώτος θάνατος

Την Παρασκευή 21/09 αναπαράγεται η είδηση ότι υπάρχει νεκρός ληστής στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος φέρεται να πέρασε μέσα από την τζαμαρία ενός κοσμηματοπωλείου. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μιλάει στα κανάλια, βγαίνει φωτογραφία όπου σκουπίζει τα σπασμένα τζάμια και τα αίματα μπροστά από το μαγαζί του και η αστυνομία - η οποία δεν έχει αποκλείσει καν το σημείο - υιοθετεί επίσημα την συγκεκριμένη εκδοχή.

Ο δεύτερος θάνατος

Εμφανίζεται στην δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τον μαγαζάτορα, ένα άλλο από γειτονικό μαγαζί, μπάτσους ακόμα και μέλη του ΕΚΑΒ να συμμετέχουν από κοινού σε διάφορους χρόνους στο λιντσάρισμά ενός ανθρώπου που φαίνεται να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί. Ταυτόχρονα έρχεται στο φως η ταυτότητα του νεκρού. Δημοσιογράφοι και δικηγόροι των δολοφόνων αναφέρουν συνεχώς ότι το θύμα ήταν οπλισμένο με μαχαίρι την στιγμή που προσπαθεί να βγει από το μαγαζί, κάτι που είναι εμφανές για όποιον έχει δει το βίντεο ότι δεν συμβαίνει.

Ο τρίτος θάνατος

Δύο μέρες μετά ακόμα και η θεωρεία της ληστείας αδυνατίζει. Το μαχαίρι δεν φαίνεται να υπάρχει - αν και το ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεκρό δεμένο με την αναφορά «μαχαίρωμα». Αναφέρονται μαρτυρίες περί συμπλοκής πριν τον εγκλωβισμό του νεκρού στο μαγαζί.

Ο τέταρτος θάνατος

Την Δευτέρα (24/09) οι ιατροδικαστές ανακοινώνουν ότι δεν μπορούν να βγάλουν ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με την αιτία του θανάτου- κάτι τουλάχιστον βολικό για δολοφόνους και αστυνομία. Την ίδια μέρα εμφανίζονται γκάλοπ όπου ουσιαστικά καλείται κάποιος να απαντήσει εάν ο Ζακ Κωστόπουλος έπρεπε να λυντσαριστεί ή όχι - σε αυτά εξακολουθεί να αναφέρεται σαν ληστής.

Ο πέμπτος θάνατος

Ο καταστηματάρχης παραπέμπεται σε ανακριτή/εισαγγελέα όπου διαπιστώνεται ότι στην δικογραφία δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στο λιντσάρισμα, ούτε καν οποιαδήποτε νύξη σε ξυλοδαρμού του θύματος.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License