Τρεβιζό, Ιταλία: Επίθεση στα γραφεία της Λίγκας του Βορρά από τον Πυρήνα Χάρης Χατζημιχελάκης/Μαύρη Διεθνής


Κουρασμένοι από το να είμαστε σιωπιλοί, κουρασμένοι από το να βλέπουμε την συστηματική βία κάθε μέρα μέσω του ρατσισμού, του σεξισμού και της μισθωτής εργασίας που λαμβάνουν χώρο μέσα στην κοινωνία, των οποίων οι ουσιώδεις αξίες είναι η εξουσία και το κέρδος. Αρρωστημένοι από την εκμετάλλευση βλέπουμε όλα τα πολιτικά κόμμα να έχουν την βασική ευθύνη, καθώς καταπιέζουν την ελευθερία με το κράτος, ρεφορμιστικές και καταπιεστικές (τηλεόραση, ΜΜΕ, συνεταιρισμούς, στρατός, αστυνομία, κλπ.) Το κράτος και το κεφάλαιο είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες, αυτοί παραβαίνουν ακομά και τους ίδιους τους νόμους τους, ληστεύουν μέσω των φόρων τους, δολοφονούν μέσα από τους πολέμους και την μισθωτή εργασία, βουλιάζοντας τα καράβια των μεταναστών στην θάλασσα, μέσα από στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες στην Ευρώπη και στην Αφρική, μολύνουν μη αναστρέψιμα τους ανθρώπους, τα ζώα και όλο τον πλανήτη, πάντα για το κέρδος και την δύναμη.

Ας μην ξεχάσουμε την υποκριτική συνενοχή της κοινωνίας φτιαγμένη από πολίτες που υποκρίνονται ότι δεν βλέπουν την φρίκη του παρόντος και παρελθοντικού ρατσισμού και εθνικισμού. Αυτή η αποδοχή είναι είναι το στήριγμα του ολοκληρωτισμού και της δημοκρατίας: στο πέρασμα του χρόνου η εξουσία βασισμένη στην αδιαφορία, στον φόβο, στην απάθεια ήταν ικανή να δημιουργίσει τα Γκουλάγκ και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί, και σήμερα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Λιβύη και έξω από τα σπίτια μας. Είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται.

12/08/2018

Τα ξημερώματα το κτήριο της Λίγκας του Βορρά στο Τρεβιζό δέχτηκε επίθεση από εμπρηστικό μηχανισμό. Δηλώνουμε ότι αυτή η εμπρηστική επίθεση είναι ενάντια στους πολιτικούς, στους μπάτσους και στα τσιράκια τους. Δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοι σε όλο αυτό, θα ενταντιωθούμε στην άνευ διακρίσεως βία του Κράτους με άνευ διακρίσεως βία ενάντια σε όσους είναι υπεύθυνοι για όλο αυτό. Η σχεδόν συνολική ειρήνευση στην Ιταλία, όπου οι μάζες είναι απασχολημένες με το να κάνουμε πόλεμο μεταξύ των φτωχών, ένας από τους στόχουμε μας είναι αυτός της εναντίωσης στην παραίτηση, στην ανικανότητα και στασιμότητα. Το κράτος και το κεφάλαιο χρησιμοποιούν όλες τις μορφές της τεχνολογίας και της βίας για να εκτρέψουν την προσοχή από τα πραγματικά προβλήματα των καταπιεσμένων, με το βασικότερα από αυτά να είναι το μίσος μεταξύ των πιο ευάλωτων και αναλώσιμων, μεταξύ των συνόρων, των φύλων και των χρώματων του δέρματος.

Είναι περιττό να πούμε ότι, καμία εξουσιαστική ασήμαντη πολιτική φράξια δεν θα είναι ικανή να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μας. Μιλάτε για ‘πρασινο-κίτρινη’ κυβέρνηση, αριστερά και δεξιά, θέλουμε το κράτος να καταστραφεί. Υπόσχεστε αυξήσεις μισθών, μειωμένους μισθούς, δουλειές,θέλουμε τον αφανισμό του χρήματος, των αγαθών και της εργασίας. Παλεύετε για καλύτερες συνθήκες κυβέρνησης αλλά εμείς θέλουμε μόνο να διασκεδάσουμε πάνω από τα φλεγόμενα ερείπια των πόλεων σας. Εσείς κάνετε πολιτική, εμείς κάνουμε κοινωνικό πόλεμο.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχει υπαρξιακή άβυσσος μεταξύ μας και δεν υπάρχει χώρος για διάλογο. Γι'αυτό και σε εμάς όλο αυτό το κάνει ξεκάθαρο για το πού να χτυπήσουμε! Να χτυπήσουμε τον ρατσιμό και την εκμετάλλευση συγκεκριμένα. Να χτυπήσουμε το κράτος, το κεφάλαιο και όσους είναι υπεύθυνοι. Η άμεση δράση κάνει ξεκάθαρο το γιατί και το πώς σε εμάς.

Για την Αναρχική, επαναστατική, διεθνιστική αλληλεγγύη! Για ένα κόσμο χωρίς σύνορα ή εξουσία!

Με αυτή τη δράση καλωσορίζουμε το κάλεσμα που ξεκίνησε από τους συντρόφους του ''πυρήνα Σαντιάγο Μαλδονάδο'', που προτείνανε να αυξήσουν τις επιθέσεις ενάντια στην ειρήνη των εκπροσώπων και συνεργών της εξουσίας.

Καλωσορίζουμε κάθε αναρχική ατομικότητα και πυρήνα που συνεχίζει να εξαπλώνει την φλόγα μέσω της δράσης, εδώ και τώρα!

‘Σήμερα είμαστε εμείς που παίρνουμε τον πυρσό της αναρχίας στα χέρια μας, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Αρκεί να μην σβήσει!’[1]

Αλληλεγγύη με όλους τους κρατούμενους, την Tamara Sol, τον Juan Aliste, τον Juan Flores, τον Freddy, Marcelo, τον J.Gan, τον Marius Mason, τον Meyer-falk, τον Ντίνο Γιαγτζόγλου, την Lisa Dorfer, τα μέλη της ΣΠΦ και του Επαναστατικού Αγώνα.

Στους αναρχικούς στην Φλωρεντία, στο Τορίνο, στην Νάπολη, στο Κάλιαρι, στην Χιλη, στην Ρωσία, στην Γερμανία, στην Πολωνία, στην επιχείρηση Scripta Manent. Και σε όλους τους επαναστάτες που είναι κλεισμένοι στις φυλακές  σε όλο τον κόσμο!

Πυρήνας Χάρης Χατζημιχελάκης/Μαύρη Διεθνής (1881-2018)

[1] Santiago Maldonado Cell/FAI-FRI’s claim of an explosive attack on carabinieri barracks (07/12/2017)

Μετάφραση από: https://325.nostate.net/2018/09/27/treviso-italy-northern-league-premises-attacked-by-haris-hatzimihelakis-cellblack-international-1881-2018/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License