ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΏΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αν μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου η κατάσταση παραμείνει στάσιμη, δεν έχουμε άλλο περιθώριο απο το να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας σε ΟΛΕΣ τις φυλακές της ελλαδας , όπως έχουμε εξαγγείλει.

Στην προηγούμενη ανακοίνωση μας, αναφέρουμε οτι θα περιμέναμε μέχρι σήμερα 2 Οκτωβρίου μια δεσμευτική απάντηση απο το υπουργείο δικαιοσύνης σχετικά με την ανανέωση των αποσυμφορητικών διατάξεων και την αλλαγή του ποινικού κώδικα.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το υπουργείο δικαιοσύνης απάντησε μέσω του διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού, ότι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, θα ικανοποιηθεί το πρώτο αίτημά μας και τον Δεκέμβριο θα κατατεθεί ο νέος ποινικός κώδικας, που θα εξορθολογίζει τις ποινές που επιβάλλουν τα δικαστήρια.

Θεωρούμε ως κρατούμενοι/νες οτι αυτό είναι ένα βήμα προς μια θετική κατεύθυνση ΟΜΩΣ ποτέ τίποτα δεν άλλαξε περιμένοντας ως θεατές τις εξελίξεις.

Για αυτό μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, θέλουμε να συγκεκριμενοποιηθουν οι θετικές υποσχέσεις που μας δόθηκαν και να αρχίζουν να δρομολογούνται, ώστε τα λόγια να γίνουν πράξη.

Αυτή την στιγμή χιλιάδες κρατούμενοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι ανάμεσα στην αναμονή των αποσυμφορητικών διατάξεων και στις εξοντωτικές ποινές του απαρχειωμενου ποινικού κώδικα.

Αν μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου η κατάσταση παραμείνει στάσιμη, δεν έχουμε άλλο περιθώριο απο το να κλιμακωσουμε τις κινητοποιήσεις μας σε ΟΛΕΣ τις φυλακές της ελλαδας , όπως έχουμε εξαγγείλει.

Επιτροπή Αγώνα Φυλακών, Πτέρυγες Α,Β,Γ,Δ,Ε, υπόγειο παράρτημα Α θέση, Α όροφος γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License