Ηχητικά από το Εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα στις 18/9 & 26/9/'18 (για ΤτΕ & ΔΝΤ, συμπλοκή στο Μοναστηράκι).

Ηχητικά από το Εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα στις 18/9 και 26/9/2018. Οι συγκεκριμένες συνεδριάσεις αφορούν την συμπλοκή στο Μοναστηράκι, την εξέταση μαρτύρων κατηγορίας (αστυνομικών), και τοποθετήσεις των συντρόφων Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα μελών του Επαναστατικού Αγώνα. Στις 26/9/2018 στο Α΄μέρος ακούγονται τοποθετήσεις της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη που αφορά το αίτημα των μελών του Επαναστατικού Αγώνα για την κλήτευση του Γ.Προβόπουλου διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας την περίοδο που χτύπησε ο Επαναστατικός Αγώνας (10-4-2014) την Τράπεζα της Ελλάδας και το γραφείο του ΔΝΤ. Επιπλέον απαντούν και τοποθετούνται οι σύντροφοι Ρούπα και Μαζιώτης σε ερωτήματα της έδρας σε σχέση με το ''κοινωφελές'' ίδρυμα της κεντρικής τράπεζας που χτύπησε ο Επαναστατικός Αγώνας

1) 18/9/2018, ΕΦΕΤΕΙΟ 2ης ΔΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ (16/7/2014)

Α΄ΜΕΡΟΣ:https://youtu.be/3Y5Kk3h3vPY  B΄ΜΕΡΟΣ:https://youtu.be/ZV1DHkA5ED4

2) 26/9 /2018, ΕΦΕΤΕΙΟ 2ης ΔΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. Στο Α΄μέρος υπάρχουν τοποθετήσεις της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη που αφορά το αίτημα των μελών του Επαναστατικού Αγώνα για την κλήτευση του Γ. Προβόπουλου διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας την περίοδο που χτύπησε ο Επαναστατικός Αγώνας (10-4-2014) την Τράπεζα της Ελλάδας και το γραφείο του ΔΝΤ. Επιπλέον απαντούν και τοποθετούνται οι σύντροφοι Ρούπα και Μαζιώτης σε ερωτήματα της έδρας σε σχέση με το ''κοινωφελές'' ίδρυμα της κεντρικής τράπεζας που χτύπησε ο Επαναστατικός Αγώνας.

Α'ΜΕΡΟΣ: https://youtu.be/77qPxJxFftM  Β΄ΜΕΡΟΣ: https://youtu.be/wLIDlZIYyxA

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License