post image

Στις 3/9/2018 κλείσαμε τα δύο ρεύματα της Ούλωφ Πάλμε με φλεγόμενους κάδους αναρτώντας δύο πανό και πετώντας τρικάκια. Στην ενέργεια αυτή προχωρήσαμε με αφορμή τη δολοφονία του Ζάκ Κωστόπουλου (Zackie Oh). Για προσάναμμα χρησιμοποιήσαμε το μίσος μας. Και αυτά που μισούμε είναι πολλά:

 -Τα αφεντικά μικρά ή μεγάλα που υπερασπίζουν την ιδιοκτησία τους, φτάνοντας μέχρι τη δολοφονία (όποιου αμφισβητήσει τα υλικά τους προνόμια).

 -Οι νοικοκυραίοι, που είτε ως “αγανακτισμένοι” πολίτες διαφυλλάσσουν την τάξη και την ασφάλεια παρέα με το τοπικό Α.Τ. και τους ντόπιους φασίστες, είτε ως μονίμως περαστικοί, μονίμως σιωπηλοί, μονίμως αδιάφοροι παίρνουν θέση υπέρ αυτής της συνθήκης.

 -Οι μπάτσοι που δεν διστάζουν να αυξήσουν τον αριθμό των δολοφονιών της ΕΛ.ΑΣ. Τους ευχόμαστε και είμαστε διατεθειμένα να πολλαπλασιάσουμε τα ατυχήματα τους.

-Τα ΜΜΕ που αποτελούν τις φωνές του πολέμου που μαίνεται εναντίον μας. Όπου οι ζωές μας είναι τίτλοι στα μπλόγκ τους και οι θανάτοι μας αφορμές για γκάλοπ.

 -Η νηφαλιοκρατία – τοξικοφοβία και ο στιγματιμός των χρηστ(ρι)ών, που τ@ καθιστά ζωές ανάξιες να βιωθούν.

 -Η ετεροκανονικότητα και η πατριαρχία, που στιγματίζουν και πολεμούν όσα δεν χωράνε στα δίπολα και τα προτυπά της.

 -Ο φόβος των ευυπόληπτων οικογενειαρχών, μην κολλήσουν HIV ακόμα και πίσω απ’τις οθόνες τους.

-Οι δικαστικοί υπάλληλοι και η δικαιοσύνη, η ίδια η ύπαρξη των οποίων βασίζεται στην επικύρωση, στην περιφρούρηση και στη διαιώνιση ταξικών, έμφυλων και φυλετικών – εθνικών προνομίων. Αυτό αποδεικνύεται απο τη μεταχείριση του Δημόπουλου και του Χορταριά, σε αντίθεση με την περίπτωση της 22χρονης Παναγιώτας η οποία υπερασπίστηκε την αυτοδιάθεση του σωματός της.

 Όλα αυτά είναι η ελλάδα. Τη μισούμε, όπως μας μισεί κι αυτή. Και σε ό,τι μισεί επιφυλλάσσει έναν καθημερινό αόρατο ή ορατό πόλεμο. Περιθωριοποίηση, αποκλεισμό, εγκλεισμό και μια αργή και βασανιστική δολοφονία.

 Στην Ομόνοια κι αν έγινε ληστεία, μπάτσοι και αφεντικά κάναν δολοφονία.

 Του Ζάκ οι δολοφόνοι ήτανε πολλοί. Μάτσο, έλληνες, τοξικοφοβικοί.

 

-Συντρόφισσες, σύντροφοι απο το ιερατείο του αίσχους

Εικόνες:


Μάλλον είναι 3/10 και όχι 3/9 που έγραψαν

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License