• Η δικάσιμος στις 27/9 ξεκίνησε με την κατάθεση του επικεφαλής της Ε.Κ.Α.Μ κατά την επιχείρηση της Ν.Αγχιάλου Βόλου τον Μάη του 2015 όπου συνελήφθησαν ο αναρχικός Γρηγόρης Τσιρώνης,ο Σπύρος Χριστοδούλου και αυτοκτόνησε ο Σπύρος Δραβίλας.ο μάρτυρας μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η όλη επιχείρηση στήθηκε για την σύλληψη υπόπτων για διάπραξη ληστειών χωρίς να γνωρίζει ακριβώς για ποιους επρόκειτο. Οι δύο επόμενοι μάρτυρες κατηγορίας που εξετάστηκαν ήταν ο διευθυντής και υποδιευθυντής καταστήματος τράπεζας στο Π.Φάληρο οι οποίοι κατά το κατηγορητήριο φέρονταν να αναγνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα ως δράστες ληστείας του εν λόγω καταστήματος τους Γρ.Τσιρώνη,Σπ.Χριστοδούλου και Γιωρ.Πετρακάκο.Ωστόσο κατά την ακροαματική διαδικασία το αρνήθηκαν κατηγορηματικά ,λέγοντας ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο απ’τους ίδιους! Ο ένας εκ των δύο μάλιστα τόνισε ότι κατά την προανάκριση οι ανακριτικές αρχές ήταν αυτές που του υπέδειξαν το «ποιος είναι» ο ένας εκ των δραστών και τον ρόλο του κατά την διάρκεια της ληστείας…χωρίς ο ίδιος να τον αναγνωρίσει! Επίσης ο έταιρος ότι ουδέποτε του επιδείχθηκαν φωτογραφίες τις οποίες φέρεται να έχει υπογράψει,λέγοντας αυτολεξεί :και που ξέρω εγώ τι κάνουν οι αρχές αφού εγώ έχω ολοκληρώσει την καταθεσή μου??.Αυτές οι δήλωσεις προκάλεσαν μια προς στιγμήν έκπληξη και αμηχανία στην έδρα ,αλλά όχι και σε όλους εμάς που γωρίζουμε πολύ καλά τόσα χρόνια από υποθέσεις και άλλων αγωνιστών και συντρόφων το πώς οι διωκτικές αρχές κατασκευάζουν ενόχους και στήνουν κατηγορητήρια. Η δήθεν αξιοπιστία των αποδεδειγμένα πλέον κατευθυνόμενων αναγνωρίσεων κατέρρευσε για ακόμα μια φορά σαν χάρτινος πύργος.Στην επόμενη δικάσιμο που θα γίνει στις 11/10 θα συνεχιστούν οι καταθέσεις βασικών μαρτύρων κατηγορίας γιαυτό και η παρουσία των αλληλέγγυων κρίνεται απαραίτητη.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΟΜΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ 11/10

ΩΡΑ-9:00 ΠΜ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License