Ενημέρωση από την αντιφασιστική πορεία στη γειτονιά της Ν. Αλικαρνασσού


post image

Ενημέρωση από την αντιφασιστική πορεία στη γειτονιά της Ν. Αλικαρνασσού

Στις 18 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία στη γειτονιά της Ν. Αλικαρνασσού με αφορμή τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα από Χρυσαυγίτες στο Κερατσίνι.

Η επιλογή της Ν. Αλικαρνασσού αποτελεί συνέχεια της διαδικασίας εδραίωσης της παρουσίας του αντιφασιστικού κινήματος στη γειτονιά μετά από την ισοπέδωση των γραφείων της Χ.Α. το περασμένο Φλεβάρη.

Το κεντρικό σύνθημα της πορείας ήταν «Αντιφασιστικοί πυρήνες σε κάθε γειτονιά», και συμμετείχαν περισσότεροι από 100 σύντροφοι και συντρόφισσες. Διανύσαμε το μεγαλύτερο κομμάτι της γειτονιάς και μοιράσαμε πάνω από 1000 κείμενα της συνέλευσης.

Η ανταπόκριση της γειτονιάς ήταν για άλλη μια φορά θετική. Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή πιτσιρικάδων με πόδια ή ποδήλατα που φώναζαν συνθήματα, μοίρασαν κείμενα και περιφρουρούσαν με τον τρόπο τους την πορεία.

Αλικαρνασσός σημαίνει προσφυγιά – Αντίφα πυρήνες σε κάθε γειτονιά

Αντιφασιστική Συνέλευση Ηρακλείου Κρήτης

Κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα στις 20:00 στη Κατάληψη Ευαγγελισμο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License