Φιέστα για τον Γ.Γ Φυτρακη στον Κορυδαλλό


post image

Ο Γ.Γ κ. Φυτρακης έρχεται στον Κορυδαλλό μόνο για να τον πάρουν οι κάμερες!!

Με την ευκαιρία απονομής κάποιον βεβαιώσεων για την παρακολούθηση σεμιναρίων σκηνοθεσίας, σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, ήρθαν η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτρακης, με πλήθος δημοσιογράφων. Το ενδιαφέρον σε όλο αυτό το πανηγύρι στήθηκε ώστε να πάρουν οι συγκεκριμένοι την πολιτική υπεραξία και χωρίς κανέναν άλλο λόγο εφοσον ο Γ.Γ κ.Φυτρακης, αρνήθηκε να δει και να δείξει στους καλεσμένους του, τους χώρους που διαμένουν οι κρατούμενοι και παρέμεινε μονο σχολείο, ώστε να τον δείξουν τα κανάλια, το οποίο χθες παρέμεινε κλειστό για να το καθαρίσουν επειδή θα ερχόντουσαν οι επίσημη καλεσμένοι και έφυγε πριν τελειώσει η εκδήλωση. Υπηρξε άρνηση ενός κρατούμενου να παραλάβει την βεβαίωση από τον Γ.Γ Φυτρακη λέγοντας :《 Ότι δεν παραλαμβάνει τίποτα από το συγκεκριμένο άνθρωπο, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και να χτίσει πολιτικη καριέρα, πάνω σε κρατούμενους και μεταναστες》. Αλλά και το σχόλιο από άλλον κρατούμενο ότι οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις στις φυλακές μοιάζουν με Καρκινοπαθείς που προσπαθούν να τους γιατρέψουν με Ντεπόν. Την επόμενη φορά που θα ήθελε να μας επισκεφτεί ο αξιότιμος Γ.Γ να περάσει και απ τις πτέρυγες μας, ώστε να δει σε τι κατάσταση ζουν άνθρωποι τον 21 αιώνα. Αν και δεν θα είναι τόσο όμορφες οι εικόνες για ταινία, τουλάχιστον θα είναι αληθινές.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License