[ΠΑΤΡΑ] Πανό αλληλεγγύης στους ολικούς αρνητές στράτευσης

Πανό αλληλεγγύης στους ολικούς αρνητές στράτευσης σε διάφορα σημεία της Πάτρας

post image

Mε αφορμή την τέταρτη κατα σειρά δίωξη μέσα σε δύο χρόνια του συντρόφου Δημήτρη Δημτσιάδη, αναρτήσαμε πανό αλληλεγγύης στους ολικούς αρνητές στράτευσης στη πόλη της πάτρας. Συγκεκριμένα, το πρώτο πανό στην πλατεία Γεωργίου ``Αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης Ούτε μια ώρα στο στρατό Πατρίδα μας όλη η γη``, στην πλατεία Όλγας``Αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης Δεν πολεμάμε για τα αφεντικα Πολεμο σε κράτος και κεφάλαιο`` και στην οδό Κανελλοπούλου μια από τις εισόδους στην πόλη ``Αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης Ούτε εθνικός ούτε θρησκευτικός ο δικός μας πόλεμος είναι ταξικός``.

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας / Κάθε Δευτέρα 19.00 στο Παράρτημα

asapatras@espiv.net / asapatras.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License