ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΝΙΚΗΣ

Έχουμε ήδη καταθέσει δημόσια τις προτάσεις μας για την αλλαγή του ποινικού κώδικα και περιμένουμε να δούμε δημόσια τις μεταρρυθμίσεις που προτείνονται. Μέχρι τότε κρατάμε τα αντανακλαστικά της κινητοποίησης σε εγρήγορση, γνωρίζοντας πως τίποτα δεν κερδήθηκε χωρίς αγώνα.

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου κατατέθηκε απο το υπουργείο δικαιοσύνης η τροπολογία για τις αποσυμφορητικες διατάξεις.

Σε μια περίοδο που οι φυλακές ασφυκτιούν απο τον υπερπληθυσμό και κρατούμενοι κοιμούνται στα πατώματα, δίχως στρώμα, η ανανέωση των αποσυμφορητικών διατάξεων έπρεπε να είναι αυτονόητο. Μετά απο τόσους μήνες κινητοποιήσεων στις φυλακές, νιώθουμε δικαιωμένοι καθώς έγινε ενα πρώτο σημαντικό βήμα.

Όμως γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πορεία.

Η αστυνομία εξακολουθεί να στήνει κατηγορητήρια, οι δικαστές συνεχίζουν να επιβάλλουν εξοντωτικές ποινές και ο πληθυσμός των φυλακών ανακυκλώνεται.

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι η αλλαγή του ποινικού κώδικα.

Κι αυτό απαιτούμε πλέον ως κρατούμενοι, την ΑΜΕΣΗ αλλαγή του ποινικού κώδικα και τον τερματισμό του δικαστικού και αστυνομικού πραξικοπήματος που μας θέλει μόνιμους κατοίκους φυλακών.

Έχουμε ήδη καταθέσει δημόσια τις προτάσεις μας για την αλλαγή του ποινικού κώδικα και περιμένουμε να δούμε δημόσια τις μεταρρυθμίσεις που προτείνονται.

Μέχρι τότε κρατάμε τα αντανακλαστικά της κινητοποίησης σε εγρήγορση, γνωρίζοντας πως τίποτα δεν κερδήθηκε χωρίς αγώνα.

Επιτροπή Αγώνα Φυλακών Κορυδαλλού Πτέρυγες Α,Β,Γ,Δ,Ε

υπόγειο παράρτημα Α θέση

Α όροφος γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License