Γυρω στις 06:30 πραγματοποιηθηκε εκκένωση της νεας κατάληψης non serviam μετα απο μήνυση του ιδιοκτητη.

Εχουμε 5 προσαγωγες-συλληψεις

 

θα ακολουθησει ενημέρωση

@

από @ 17/10/2018 11:09 πμ.


Συγκεντρωση αλληλεγγύης στους 5 συλληφθέντες/είσες της κατάληψης Non Serviam στις 12 στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων.

από Non Serviam Squat 17/10/2018 11:45 πμ.


Ξημερώματα της 17.10.2018 εκκενώθηκε η κατάληψη Non Serviam στα Γιάννενα. Η στρατικοποίηση στα σοκάκια της γειτονιάς ήταν έντονη με την παρουσία 2 παρατεταγμένων διμοιριών έξω απο την κατάληψη καθώς και πλήθος απο οπκιτες στα παρακείμενα στενά. Τη στιγμή της εκκένωσης μέσα στην κατάληψη βρίσκονταν 5 συντρόφισσες/οι και δυο τετράποδα συντρόφια που περιφρουρούσαν τον χώρο και προσήχθησαν όλοι μαζί στην μπατσοφωλιά. Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Το κατηγορητήριο που προτείνεται είναι αναβαθμισμένο.Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ενημέρωση.

Οι ιδέες δεν εκκενώνονται, η αλληλεγγύη είναι το όπλο και η πυξίδα μας.Κάλεσμα στο Δικαστικό Μέγαρο, 12:00

Κατάληψη Non Serviam-αλληλέγγυες/οι (non_serviam_squat@riseup.net)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License