4η δίκη εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα για υποθέσεις ληστειών που αποδίδονται στην οργάνωση


Στις 18 Οκτώβρη ΄18 στις 9:00 πμ στο δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού συνεχίζεται μια ακόμα δίκη εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα για υποθέσεις ληστειών τραπεζών οι οποίες αποδίδονται στην οργάνωση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο υπάρχει μια ‘‘εγκληματική οργάνωση’’ από το 2006 έως το 2012 στην οποία αποδίδονται ληστείες τραπεζών και τα μέλη της οποίας από το 2012 ως το 2015 ‘‘γίνονται’’ μέλη του Επαναστατικού Αγώνα και διαπράττουν ληστείες τραπεζών για την οργάνωση.

Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα είχαν δημόσια τοποθετηθεί με κείμενά τους για το ζήτημα αυτό τόσο στις 23 Οκτώβρη 2017 με το δημόσιο κειμένο τους: ‘‘Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ όσο και πιο πρόσφατα επίσης, ο σύντροφος Μαζιώτης δημοσιοποίησε ανάλογο κείμενο στις 6/5/18 με τίτλο: ‘‘ Η νέα δίκη -στις 25/5/18 - εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα για ληστείες τραπεζών (2012-'15) δεν αφορά την δράση του Επαναστατικού Αγώνα’’.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίες για 2 ληστείες σε υποκαταστήματα της Alpha Bank: α)στις Σπέτσες στις 16/7/2012 και 2)στην Alpha Bank Χολαργού τον Απρίλιο του 2008. Επόμενη συνεδρίαση στις 25/10/΄18.

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License