Παρουσίαση της Π.Α.Ν.Α.Τ

Κείμενο παρουσίασης της Παρεμβατικής Νεολαίας Αναρχικών Τρικάλων. Μπορείτε να μας βρείτε στην σελίδα ΠΑΝΑΤ στο facebook.

post image

Η Παρεμβατική Ανεξάρτητη Νεολαία Αναρχικών Τρικάλων, προταθήκε ανάμεσα σε φίλους και σύντροφους το καλοκαίρι που μας πέρασε, με βασικό σκόπο την καταπολέμηση των φασιστικών δράσεων που λαμβάνουν χώρο τους τελευταίους μήνες στην πόλη μας απο τα φασιστοειδή της Ε.ΝΕ.Τ .

Στην σύντομη παρόλα αυτά δυναμική πορεία μας, έχουμε ήδη κάνει ξεκάθαρο οτι οι φασιστικές ιδεολογίες και δράσεις δεν έχουν καμία δουλειά στην πόλη μας, είτε με το να τους πατάμε οτιδήποτε έχουν το θράσος να βάψουν, είτε με "κουβεντούλες" απο κοντά μαζί τους.

Το όνομα μας είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουμε στους κακοπροαίρετους οτι για οποιάδηποτε δράση υπογράφεται ως Π.Α.Ν.Α.Τ, υπεύθυνα είναι τα μέλη της και μόνο, ωστέ να μην στοχοποιούνται άτομα εκτός αυτής και άλλες οργανώσεις/ομάδες/πρωτοβουλίες.

ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

-Π.Α.Ν.Α.Τ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License