Θρασύδειλοι ναζί της ομάδας "Περίανδρου" φτιάχνουν σβάστικες στο στέκι του "Ρουβίκωνα" στην Φιλοσοφική


Οταν η δικαστική τρομοκρατία, δεν έχει αποτέλεσμα και το μπατσάδικο γκλοπ δεν μπορεί να κάνει παρουσία, κάνουν εμφάνιση οι νεοναζί για να τους αντικαταστήσουν. Ετσι και σήμερα το πρωί, θρασύδειλοι ναζί που ανήκουν στην οργάνωση "Ελληνική Σοσιαλιστική Αντίσταση" (Τα αρχικά της είναι "ΕΣΑ" και αντιλαμβανόμαστε σε τι παραπέμπει) πήγαν στην Φιλοσοφική σχολή, στον χώρο που στεγάζεται η "Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνας" και ζωγράφισαν αγκυλωτούς σταυρούς. Ανακοίνωσαν το "κατόρθωμά" τους με ανάρτηση στον ιστότοπό τους.

Να σημειώσουμε μόνο ότι σαν επικεφαλής αυτού του νεοναζιστικού συνοθυλεύματος παρουσιάζεται ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός και σαν "Περίανδρος".

Αναφερόμαστε στο πρόσωπο το οποίο, στις 16 Ιούνη του 1998, σαν υπαρχηγός της Χ.Α., και δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου τότε, ηγούμενος σε "τάγμα εφόδου" εξαπολύει δολοφονική επίθεση με στόχο τους τότε φοιτητές Δημήτρη Κουσουρή, Ηλία Φωτιάδη, και κατά του εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη.

Εξαφανίζεται και διαφεύγει την σύλληψη του μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη του 2006 που παραδίδεται στην αστυνομία. Κοιτάξτε τώρα μια "περίεργη" δικαστική αντιμετώπιση που είχε. Πρωτόδικα καταδικάζεται ομόφωνα για τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή. Τρία χρόνια μετά το Εφετείο άλλαξε το κατηγορητήριο σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια. Τότε πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής τον κατηγόρησαν ότι συνεργάστηκε με τις Αρχές προκειμένου να πέσει «στα μαλακά».

Λίγο αργότερα αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του. Βγαίνοντας από την φυλακή αποκήρυξε την δράση της Χ.Α «λούζοντας» με καθόλου τιμητικά κοσμητικά επίθετα τον φυρερίσκο Ν. Μιχαλολιάκου και έφτιαξε την οργάνωσή του.

Τα πρόσωπα των μελών της τα είδαμε ξεκάθαρα πριν λίγο καιρό στους δέκτες της τηλεόρασης ότι πήγαν και φώναξαν "συνθήματα συμπαράστασης" στον κοσμηματοπώλη, έξω απ' το μαγαζί του οποίου δολοφονήθηκε ο Ζακ.

πηγή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License