Επίθεση σε γυμναστήριο μέλους των propatria

Επίθεση στο γυμναστήριο των Propatria [Παλαιό Φάληρο]

Αντρίκο Καλορίζικο!

Πρόσφατα μάθαμε ότι άνοιξε γυμναστήριο “IRON FIST FIGHT CLUB” στο Παλαιό Φάληρο Αρχιμήδους 30, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Ανδρέας Μαρκάδας, μέλος των Propatria και γνωστός υμνητής του Χίτλερ και των ταγμάτων ασφαλείας. Ο συγκεκριμένος πέρα από τα μνημόσυνα που πραγματοποιεί με τους φίλους του εις μνήμην του Ντερτιλή, ακούγεται ότι διδάσκει και άλλους ομοϊδεάτες του, για να συγκροτήσουν μία ικανή δύναμη στον δρόμο.

Εμείς ως μαχόμενοι αντιφασίστες, επιλέξαμε να χτυπήσουμε υλικά το γυμναστήριό του για να πάρει μία γεύση από τις διαθέσεις μας. Ευχόμαστε ολόψυχα, αφού τελειώσει τις προπονήσεις στις αλάνες και ανασυγκροτήσει ένα από τα πεδία συσπείρωσής τους, να πούμε μερικές κουβέντες από κοντά με σκοπό να τους υπενθυμίσουμε ότι οι δρόμοι μας ανήκουν.

Υ.Γ. Να τσακίσουμε τους φασίστες και τις δομές τους. Ο μαχητικός αντιφασισμός να συναντηθεί στον δρόμο!

ΑΝΤΙΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Βίντεο: https://www.liveleak.com/view?t=sEUCM_1540150584

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License