ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 9 ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 9 ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ https://leguilotine.blogspot.com/2018/10/9.html

post image

Στης 18/9/18 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη και ύστερα ακολούθησε πορεία στο κέντρο του Αγρινίου για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής.

Τη συγκεκριμένη μέρα υπήρξαν 8 συλλήψεις συντρόφων μας και μεγάλη καταστολή η οποία κατέληξε στον τραυματισμό μιας 19χρονης κοπέλας. Οι μπάτσοι και οι δημοσιογράφοι διέδωσαν το ψέμα του τραυματισμού της κοπέλας από φωτοβολίδα (η οποία έφυγε από τους διαδηλωτές), για να χρησιμοποιήσουν το συμβάν για να ζητήσουν τα κεφάλια των συλληφθέντων και να χτυπήσουν το κίνημα.

Λίγες μέρες αργότερα κάνουν έφοδο και συλλαμβάνουν τον σύντροφο μας Κ.Μ. που εργαζόταν εκείνη την ώρα και τον κατηγορούν για τον τραυματισμό. Ο Κ.Μ. είναι σύντροφος αντιφασίστας και τον στοχοποίησαν γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Η δίωξη του είναι πολιτική καθώς στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο καθένας από μας που κατεβαίνει στο δρόμο του αγώνα.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΟΙ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΜΜΕ – ΝΕΟΝΑΖΙ / ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Φίλοι και σύντροφοι του Κ.Μ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License