Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ζορζ Αμπνταλά

Δεκάδες διαδηλωτές συμμετείχαν την Τετάρτη 24 Οκτώβρη, στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λιβανέζο κομμουνιστή Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλά στην γαλλική πρεσβεία που εκείνη την μέρα συμπληρώσε 34 χρόνια αιχμάλωτος στις γαλλικές φυλακές αποτελώντας τον μακροβιότερο πολιτικό κρατούμενο στην Ευρώπη.

post image

Δεκάδες διαδηλωτές συμμετείχαν την Τετάρτη 24 Οκτώβρη, στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λιβανέζο κομμουνιστή Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλά στην γαλλική πρεσβεία που εκείνη την μέρα συμπληρώσε 34 χρόνια αιχμάλωτος στις γαλλικές φυλακές αποτελώντας τον μακροβιότερο πολιτικό κρατούμενο στην Ευρώπη. Το γαλλικό κράτος, το κράτος του Ισραήλ και οι ΗΠΑ εξαντλούν την εκδικητικότητα τους στο πρόσωπό του, κουρελιάζοντας τους νόμους που οι ίδιοι έχουν θεσπίσει λόγω της επαναστατικής δράσης του Αμπνταλά στο πλευρό της Παλαιστινιακής Αντίστασης ενάντια στους σιωνιστές.

Παρά τις δύο αποφάσεις για την απελευθέρωσή του που έχει εκδώσει το γαλλικό δικαστήριο εφαρμογής ποινών και παρά το γεγονός ότι ο Αμπνταλά έχει τεκμηριώσει το δικαίωμα για την υπό όρους αποφυλάκιση του ήδη από το 1999, παραμένει έγκλειστος με απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης καθ’ υπόδειξη των αμερικάνων ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστή στην συμμαχία της με τους σιωνιστές, τις ΗΠΑ και την νεοφιλελεύθερη γαλλική κυβέρνηση έσπευσε να συλλάβει δυο αναρχικούς αγωνιστές της ομάδας Δυσήνιος Ίππος, ασκώντας τους δίωξη για διακεκριμένη φθορά επειδή έγραψαν συνθήματα αλληλεγγύης στον Αμπνταλά στους τοίχους του Γαλλικού Ινστιτούτου Πάτρας, ενώ στην Αθήνα κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης αλληλεγγύης δεκάδες μπάτσοι στάθμευαν σε απόσταση αναπνοής από τους διαδηλωτές.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό χαιρετίζει τους διαδηλωτές που συμμετείχαν στην σύγκεντρωση αλληλεγγύης και τους καλεί να πλαισιώσουν συστηματικά τις δράσεις αλληλεγγύης και εκδηλώσεις υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

 ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΖΩΡΖ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΜΠΝΤΑΛΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

 

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License