Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Σάββας Ξηρός.

Ο σύντροφος Σάββας, έχει 98% αναπηρία, εφόρου ζωής, όπως επικυρώνεται και από το ΚΕΠΑ. Προβλήματα υγείας τέτοια που σε συνδυασμό με τα χρόνια στη φυλακή, σημαίνουν αποφυλάκιση, σύμφωνα και με το γράμμα του νόμου.

Από πολιτική άποψη, ένα καθεστώς που αποφυλάκισε τους πραξικοπηματίες στα 15 χρόνια. Που αφήνει ατιμώρητους βασανιστές. Που φέρεται με το γάντι στους φασίστες. Που απαλλάσσει υπουργούς. Που δεν διώκει τη ρεμούλα. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει, ώστε να μην χαρακτηριστεί πλέον ως ανοιχτός δεσποτισμός, είναι να προχωρήσει πια, μετά απ' όλα αυτά, στην αποφυλάκιση των πολιτικών κρατούμενων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License