Θεσσαλονίκη-Επίθεση στα γραφεία της ΔΕΗ


Η κυριαρχία επιχειρώντας να διαιωνίσει την υπαρξή της προβαίνει συνεχώς σε κατασταλτικές ενέργειες ενάντια σε ότι της αντιτάσσεται. Έχοντας διάφορες εκφάνσεις, δύο εκ των οποίων αποτελούν το κράτος και το κεφάλαιο ,προβαίνει συνεχώς είτε σε άμεσες είτε σε έμμεσες κατασταλτικές δράσεις. Οι δύο αυτοί εξουσιαστικοί μηχανισμοί βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση και συνεργασία στην προσπάθειά τους να διεκπαιρεώσουν τους κοινούς τους στόχους. ΄Ενας από αυτούς είναι η επαναφορά της τάξης και της κοινωνικής ασφάλειας τις οποίες διαρρυγνύουν χώροι σαν τα αναρχικά στέκια και τις καταλήψεις. Πρόσφατο παράδειγμα μιάς τέτοιας έμμεσης δράσης είναι η απειλή κοψίματος του ρεύματος στην κατάληψη 111 στην Θεσσαλονίκη. Ως απάντηση στην απειλή αυτή, το πρωί της Πέμπτης 1/11 πετάξαμε μπογιές και τρικάκια στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 111 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Αναρχικές/αναρχικοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License