Κυνηγήθηκε ο νεοφιλελεύθερος Γεωργακόπουλος στα Εξάρχεια

Πριν λίγη ώρα φάνηκε και κυνηγήθηκε ο νεοφιλελεύθερος Γεωργακόπουλος στα Εξάρχεια

Είδαμε στα Εξάρχεια πριν από λίγο να περπατάει μόνος του πλησίων του πολυτεχνείου το νεοφιλελεύθερο σίχαμα που ακούει στο όνομα Γεωργακόπουλος (www.georgakopoulos.gr) που γράφει στη Καθημερινή, έχει κάποια σχέση με το think tank των πλουσιόπαιδων διαΝΕΟσις, και παραπονιέται οτι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αρκετά υπέρ της αστικής τάξης και κλαίει που η Ελλάδα δεν είχε ποτέ μια Θάτσερ.

Όσο πιο γρήγορα μπορέσαμε μαζευτήκαμε όσοι μπορέσαμε, τον ξαναβρήκαμε λίγο πιο πάνω (περπατάει γρήγορα το καθίκι) και κυνηγήσαμε το έκτρωμα στα στενά. Καταφέραμε και προλάβαμε και του δώσαμε μερικές ξυλιές να μάθει τί σημαίνει προλεταριακή οργή. Ο Γεωργακόπουλος έτρεξε με τρόμο στα μάτια για να σώσει το τομάρι του και χάθηκε με κατεύθυνση προς την Πατησίων.

Να το ξέρουν αυτό όσοι φιλελέ τολμάνε να φανούν κοντά στα στενά των Εξαρχείων οτι θα φάνε κυνήγι και ξύλο από τους οργισμένους προλετάριους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

- Οργισμένα προλεταριακά νιάτα των Εξαρχείων -

από κ@ποιος 06/11/2018 12:51 μμ.


Το σωστό URL για το blog του είναι

https://www.georgakopoulos.org

και όχι αυτό που αναγράφεται στην αρχική δημοσίευση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License