Αλληλεγγύη στον ολικό αρνητή στράτευσης Δημήτρη Δημτσιάδη - Στρατοδικείο Πέμπτη 9/11 Θεσσαλονίκη


post image

Γιγαντοαφίσες που κολλιούνται στο κέντρο και σε γειτονιές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στις 8 Νοέμβρη, 9 μέρες πριν την επέτειο της αιματοβαμμένης εξέγερσης του Πολυτεχνείου που κατεστάλη από άρματα μάχης, λοκατζήδες και μπάτσους, στο στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, που επαναλειτουργεί τακτικά πλέον για να δικάσει πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος όπως συνέβαινε και σε προηγούμενες δεκαετίες, ο αναρχικός ολικός αρνητής στράτευσης Δημήτρης Δημτσιάδης δικάζεται για την δεύτερη ολιγόμηνη περίοδο ανυποταξίας του. Υπενθυμίζουμε πως στο σύντροφο έχουν γίνει ήδη 4 διώξεις τα δύο τελευταία χρόνια που έχει επιλέξει να μην παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τον εθνικό στρατό, ενώ αντίστοιχα του έχουν φορτωθεί και 4 πρόστιμα των 6.000 ευρώ.

 

Με αφορμή και αυτό το στρατοδικείο ολικού αρνητή στράτευσης καλούμε συντρόφους και συντρόφισσες, συλλογικότητες και οργανώσεις, σωματεία και ομάδες εργαζομένων, πρωτοβουλίες αγώνα σε γειτονιές, σχολεία και σχολές να συνδέσουμε τους καθημερινούς κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες με την πάλη ενάντια στον εθνικισμό, το μιλιταρισμό, τους πολέμους, να πολλαπλασιάσουμε και να συντονίσουμε τις δράσεις ενάντια στο σύστημα που τους γεννά, ενάντια στο ολοένα και πιο έντονο φιλοπόλεμο κλίμα που αιωρείται πάνω από τα Βαλκάνια.

Παράλληλα καλούμε σε μαζική παρουσία μέσα και έξω από το στρατοδικείο, που θα δικάσει για δεύτερη φορά τον Δημήτρη για την μία και μοναδική επιλογή του που πηγάζει από την ταξική του θέση και από την πολιτική του συγκρότηση: να μην σηκώσει τα όπλα που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της αστικής τάξης σε βάρος του προλεταριάτου, να μη σηκώσει τα όπλα που προορίζονται για να σπείρουν θάνατο, προσφυγιά, βαρβαρότητα, καταστολή εντός κι εκτός των συνόρων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΤΣΙΑΔΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 8/11 ΣΤΙΣ 09.00 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά/ anatolika.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License