Αυτοκόλλητο που τοποθετείται στα σχολεία

Αυτοκόλλητο που κολλάμε στα σχολεία

post image

Το σχολείο ως ένας καταναγκαστικός μηχανισμός που προετοιμάζει το παιδί για να μπει σε μια κοινωνία εκμετάλλευσης δεν μπορεί να δημιιυργήσει ελεύθερα σκεφτώμενα μυαλά. Όποιος και όποια βγαίνει από το σχολείο και δεν έχει μάθει να σκέφτεται ανεξάρτητα είναι προγραμματισμένο ρομπότ, έτοιμο για σφαγή στα σφαγεία του καπιταλισμού και του κράτους.

Ο ανεξάρτητα σκεφτώμενος μαθητής και μαθήτρια πρέπει να αναζητήσει τη πραγματική γνώση έξω από το σχολείο καθώς κανένα σχολείο δεν θα σε μάθει πώς να επαναστατήσεις ενάντια στο σύστημά τους.

Έτσι κι εμείς ετοιμάσαμε ένα αυτοκόλλητο το οποίο και το κολλάμε στα σχολεία, ευελπιστώντας οτι θα βοηθήσει τους μαθητές και μαθήτριες να καταλάβουν οτι το σχολείο είναι εξουσιαστικός μηχανισμός και να ενθαρυνθούν να αναζητήσουν γνώση έξω από το σχολείο.

Κανένας δεν θα σε μάθει πώς να επαναστατήσεις εναντίων τους!

ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License