Προσαγωγές ακροδεξιών - κρέμασαν προκλητικά πανό έξω από το Πολυτεχνείο

Τρεις προσαγωγές ακροδεξιών έκανε η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Πολυτεχνείο. Παραδέχθηκαν πως ήθελαν να κρεμάσουν πανό και σημαία.

Τρεις προσαγωγές ακροδεξιών έκανε η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Πολυτεχνείο. Παραδέχθηκαν πως ήθελαν να κρεμάσουν πανό και σημαία.Πρόκειται για έναν 39χρονο, μία 45χρονη και έναν 21χρονο, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μια κελτική σημαία (με τον κέλτικο σταυρό, σύμβολο το οποίο χρησιμοποιούν οι ακροδεξιοί) και ένα πανό το οποίο όμως δεν εντόπισαν οι αστυνομικοί. Εκτιμάται πως το παρέλαβε άγνωστο τέταρτο άτομο.Όπως παραδέχθηκαν, ήθελαν να κρεμάσουν το πανό και τη σημαία έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου και να φωτογραφηθούν για να προκαλέσουν.Σημειώνεται ότι  ενας 21χρονος-απο τους προσαχθέντες- έχει μία ακόμα προσαγωγή για ρίψη φυλλαδίων της Χρυσής Αυγής το 2014.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License