Ανταπόκριση από την παρέμβαση έξω από το κέντρο κράτησης της Πέτρου Ράλλη (3/11)

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων και Ατόμων Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης και άλλες ομάδες/άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, κάναμε παρέμβαση με πανό έξω από το κέντρο κράτησης της Πέτρου Ράλλη

post image

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων και Ατόμων Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης και άλλες ομάδες/άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, κάναμε παρέμβαση με πανό έξω από το κέντρο κράτησης της Πέτρου Ράλλη. Περίπου 60 άτομα φωνάξαμε συνθήματα σε διάφορες γλώσσες ενώ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους έγκλειστους/ες μετανάστες/ριες με ντουντούκα όπως κάνουμε κάθε φορά. Η ανοιχτά ανακοινωμένη όμως παρέμβασή μας έκανε τους ανθρωποφύλακες να προετοιμαστούν και να μην αφήσουν κανέναν και καμία να βγει στα παράθυρα και στα κάγκελα για να επικοινωνήσει μαζί μας. Οι ελάχιστες προσπάθειες που έγιναν από τον κόσμο μέσα, κατέληγαν στο να τους/τις μαζεύουν ξανά στα κελιά μέσα σε λίγα λεπτά.

Όσο όμως και αν προσπαθούν να μας αποτρέψουν, εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα στους μετανάστες και τις μετανάστριες που είναι φυλακισμένοι/ες στην Πέτρου Ράλλη. Θα βγάζουμε προς τα έξω την φωνή τους και θα στηρίζουμε τους αγώνες τους. Οι απεγνωσμένες προσπάθειες των μπάτσων να μας κρατήσουν μακριά από τα βλέμματα και τα αυτιά των έγκλειστων αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά τον φόβο τους απέναντι στην παρουσία μας και την επικοινωνία μας μαζί τους.

Όσο υπάρχουν εγκλειστοι/ες εμείς θα παλεύουμε για το κλείσιμο κάθε φυλακής.

Όσο μετανάστες/μετανάστριες στοιβάζονται σε κελιά και σε κέντρα κράτησης εμείς θα εφευρίσκουμε τρόπους να στεκόμαστε δίπλα τους. 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΡΙΕΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  https://ssaekk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License