Την Τρίτη 13/11 πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο των 5 συλληφθισσων/εντων της κατάληψης Non Serviam. Από τις 9 το πρωί υπήρχε παρουσία αλληλέγγυων και μοιράστηκαν κείμενα στους περαστικούς.

Ο ιδιοκτήτης το ίδιο πρωί αποφάσισε να αποσύρει τις κατηγορίες, άνευ όρων. Το δικαστήριο έγινε στις 14:45 όπου δήλωσε εντός της δικαστικής αίθουσας την απόφαση του καθώς και οτι το σπίτι ηλεκτροδοτούνταν και υδροδοτούνταν κανονικά όταν ξεκίνησε η κατάληψη και άρα η κατηγορία κλοπής νερού και ρεύματος ήταν αβάσιμη.

Έτσι παρέμεινε μόνο η κατηγορία της άρνησης δακτυλοσκόπησης, η οποία δεν ήταν νόμιμα στοιχειοθετημένη αφού έλειπε μια κατάθεση από μπάτσο του εγκληματολογικού.

Οι συντρόφισσες/σύντροφοι απαλλάχθηκαν απ'όλες τις κατηγορίες και αθωώθηκαν.

 

Κατάληψη Non Serviam

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License