Γιαννενα - ενημερωση απο πορεία 17 Νοέμβρη

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ Χ.ΤΖΑΒΕΛΛΑ

post image

Με μικρότερη συμμετοχή απο άλλες χρονιές, πραγματοποιηθηκε η φετινη πορεία για την εξεγερση του Πολυτεχνείου. Η διαδήλωση ξεκίνησε στις 19:00 απο την Δόμπολη.Το σύνολο της πορείας δεν ξεπερνούσε τα 600 άτομα, ενω το μπλοκ της ΕΣΕ είχε περιπου 100 άτομα πλαισιωμένο απο το συνολο των συντρόφων του α/α χώρου αλλα και πολύ ανενταχτου κόσμου. Το πανο έγραφε Έιτε Χούντα είτε Δημοκρατία, ο μιλιταρισμός γεννιέται σε αυτη την κοινωνία¨. Κατα την δειάρκεια φωνάχτηκαν και γραφτηκαν στους τοίχους, αντιμιλιταριστικά, αντιφασιστικά κι εργατικά συνθήματα. Επίσης μπλόκ είχε η Αντιεξουσιαστική Κίνηση. Η πορεία έληξε στην Νομαρχία.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ Χ.ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License