Ενημέρωση από την μοτοπορεία αλληλεγγύης στον Μάριο Σεϊσίδη, 16/11/210 [video]


Την Παρασκευή 16/11/18 πραγματοποιήθηκε μοτοπορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη. Θύμίζουμε οτι ο σύντροφος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί στην εξοντωτική ποινή των 36 χρόνων κατηγορούμενος για την ληστεία της Εθνικής τράπεζας στην Σόλωνος το 2006, και στις 21 Νοέμβρη ξεκινάει το εφετείο.

Η μοτοπορεία ξεκίνησε από την πλατεία Εξαρχείων με μεγάλη συμμετοχή δικυκλων, τουλάχιστον 80. Στην αρχή κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, όπως επι της Πατησίων και Πειραιώς. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα Πετράλωνα και σταμάτησε στην πλατεία Μερκούρη για να αναρτηθεί ένα μαύρο πανί για τον σύντροφο Δημήτρη. Εκει φωνάχτηκε και το σύνθημα "Δημήτρη η καρδιά σου ειναι δυνατή, είσαι στο μυαλό κάθε αγωνιστή".

Στη συνέχεια η μοτοπορεία πέρασε από το Θησείο, Μοναστηράκι, Αθηνάς, Σταδίου και Σύνταγμα. Η παρουσία μας έγινε αισθητή στους δρόμους της Αθήνας με δυνατά συνθήματα, τα χιλιάδες τρικάκια οπου και προπαγάνδιζαν την συγκεντρωση στο εφετείο στις 21/11 και τα πανό που αναρτήθηκαν σε κεντρικές πλατείες. Μια μεγάλη μοτοπορεία και σε διάρκεια και σε αριθμο συμμετεχόντων, έδειξε για άλλη μια φορά οτι δεν αφήνουμε κανέναν έγκλειστο σύντροφο μόνο του.

[video]

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License