Πολυτεχνείο 2018 / Καρμπόν με πέρυσι, το σχέδιο της κρατικής καταστολής

Πολυτεχνείο 2018 / 45 χρόνια μετά / Αυτοί οι αγώνες ΔΕΝ δικαιώθηκαν Καρμπόν με πέρυσι, το σχέδιο της κρατικής καταστολής

post image

ΜΑΤωσαν την πορεία. Στοχευόμενα και λακαρισμένα,

Με εντολές του Υπουργείου και της κυβερβησης Συριζα ΑΝΕΛ ) ξαμολώντας τα κρατικά σκυλιά να τσακίσουν ανθρώπους. Επιτέθηκαν με σχέδιο, με δόλο χτυπούσαν λυσσασμένα στα κεφάλια με τα γκλόπ ανάποδα.

Κλωτσούσαν και ποδοπατούσαν αυτούς/ες που είχαν πέσει κάτω στο δρόμο. Δεν τους ένοιαζε. Χτυπούσαν με μίσος. Ήθελαν να κάνουν κακό. Ήθελαν να κάνουν οσο μεγαλύτερη ζημία, για αυτό πατούσαν χέρια πόδια και ώμους διαδηλωτών, ήθελαν να σκοτώσουν και να αποχωρήσουν σιγά σιγά όπως και έκαναν στους πεσμένους αναίσθητοι στο έδαφος.

Από καθαρή τύχη και φέτος στην πορεία του Πολυτεχνείου του ΄73 δεν θρηνήσαμε θύματα. Εύκολο ήταν και τυχαίο. Τα χτυπήματα και οι κλοτσιές ήταν στοχευμένες , στο κεφάλι όπως στοχευόμενη ήταν και η επίθεση τους, στον κόσμο που κατέβαινε την Αλεξάνδρας και κυρίως όλο το μπλόκ της Αναρχικής Ομοσπονδίας. Το οποίο από την αρχή της πορείας ήταν περικυκλωμένο και συνοδευόμενο από ΜΑΤ. Η συμπεριφορά τους από την αρχή της πορείας και το ασφυκτικό πρεσινγ που έκαναν ηταν χαρακτηριστικό. Έδειχνε ότι ήθελαν να δημιουργήσουν αφορμή. Αλλά δεν τους βγήκε το σχέδιο.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ψάχνουν αφορμή για να χτυπήσουν. Η την έχουν καλά σχεδιασμένη την επίθεση (βλέπε και πέρυσι ακριβώς την ίδια μέρα, το ίδιο σχέδιο, στην ίδια οδό, στο ιδιο μπλόκ με τα φωτα σβησμένα) Στην Κάθοδο της Αλεξάνδρας και πριν φτάσουμε στο μετρο άρχισαν πιέζουν οι συνοδευτικές διμοιρίες. Εκεί λοιπόν στο σκοτάδι, (γιατί τα φώτα στον δρόμο ήταν σβηστά, από το ύψος της Πανόρμου μέχρι τη ΓΑΔΑ.) Ω τι έξυπνο και σκοτεινό σχέδιο !

Εκεί λοιπόν μόλις πλησίασε ο κσομος προς το ΜΕΤΡΟ άρχισαν τα σπροξιδια οι φυσουνίες και τα κρότου λάμψεις. Τα πετούσαν φυσικά στον κόσμο και πάνω του. Ακλούθησε η επίθεση με το ανελέητο ξύλο. Χτυπήματα σκόπιμα στο κεφάλι με τα γκλοπ ανάποδα, χτυπήματα με τις λαβες που προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά όχι μόνο στο σώμα αλλά ειδικά στο κεφάλι Μπορούν τα σκοτώσουν άνθρωπο. Τόσο απλά. Και το ξέρουν Και για μια ακόμη φορά έτσι έφρασαν Σαν λυσσασμένα σκυλιά.

Με μίσος χτυπούσαν , με μίσος ποδοπατούσαν τον κόσμο. Με τραμπουκισμούς υποδέχονταν τον κόσμο που συνεχίζει να ερχεται από την βορειομαρικανικη πρεσβεία και να στρίβει αριστερά την Αλεξάνδρας. Τους έσπρωχναν στην Πανόρμου τους έβριζαν. Η εντολή ηταν καθαρή. «Σαρώστε» « Διωχτε τις καμερες και τις φωτρογραφικές» , αλλά και να σας τραβανε για αυτά που κάνετε, έχετε τις ευλογίες της ηγεσίας σας.

Τις εντολές του Υπουργείου σας και την πολιτική θέση της Κυβέρνηση σας. Χαρείτε λοιπόν τα αριστερά ΜΑΤ. Και τυχαία δεν είναι ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάτι σαν καρμπόν δλδ η καλύτερα με μια επιτυχημένη συνταγή, το ίδιο εφάρμοσαν και πέρυσι στην πορεία του 2017.

Στην κάθοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στον ύψος των Εξαρχείων, χτύπησαν απροκάλυπτα εντελώς, σάρωσαν και πάλι το κυριότερο κομμάτι από το Μπλόκ της Αναρχικής Ομοσπονδίας. Άνοιξαν κεφαλια, τσακίστηκαν άνθρωποι, συνεληφθησαν με τις κατηγορίες στην στρατόσφαιρα του παραλόγου για σωματικές βλάβες στα όργανα της τάξης και διατάραξη της κοινής ειρήνης με τον μισό ποινικό κώδικα.

Η ωμή βία, τα στοχευόμενα χτυπήματα και οι αναμενόμενες ευλογίες και τα εύσημα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης δείχνει ότι τα κρατικά σκυλιά η τελικά κάνουν ότι θέλουν στο δρόμο κατά βούληση της κάθε διμοιρίας και στο κόλπο είναι και οι Αξιωματικοί διμοιρίτες η απλά εκτελούν εντολές και προκαθορισμένα σχέδια δράσης και σπάσιμο της πορείας όπου τους βολεύει επιχειρησιακά καλύτερα.

ΥΓ Αργότερα μαθαίνουμε συνολικά για τα οσα εγιναν ότι στο πολυτεχνειο οι αύρες ήταν δύο και ότι πολύ αργά το βράδυ έληξε και η κατάληψη. Οι μπάτσοι μιλάνε για 22 προσαγωγές στην Αλεξάνδρας, οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις και για άλλες 6 συλλήψεις στα Εξάρχεια.

Αθήνα 17η Νοέμβρη 2018

Αυτοί οι αγώνες συνεχίζονται

δεν εξαγοράζονται δεν δικαιώθηκαν.

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License