Πολιτική συγκέντρωση μνήμης για τον Δημήτρη Αρμακόλα-Political memory gathering for Dimitris Armakolas


Κυριακή, 14:00, στην πλατεία Μερκούρη, στο σημείο που πληγώθηκε θανάσιμα, καλούμε πολιτική συγκέντρωση μνήμης για το σύντροφό μας, αναρχικό Δημήτρη Αρμακόλα.

Στην συγκέντρωση θα υπάρχει μικροφωνική όπου θα ειπωθούν κάποια λόγια για τον Δημήτρη από την κοινότητα που ζούσε και αγωνιζόταν τον τελευταίο χρόνο. Με τον ίδιο τρόπο καλούμε ανοιχτά, συλλογικότητες, συντρόφους και συντρόφισσες, φίλους και φίλες και κάτοικους να χρησιμοποιήσουν την μικροφωνική για να εκφραστούν με τα λόγια και τον τρόπο τους για τον χαμό του Δημήτρη.

Στην συγκέντρωση θα υπάρχει κουτί ελεύθερης εισφοράς με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα μόνιμο ταμείο για τα ιατρικά έξοδα μη-ανθρώπινων ζώων στο όνομα και την μνήμη του σύντροφού μας.

Sunday, at 2.00 p.m in Plateia Merkouri, the place where he got deadly injured, we are calling a political memory gathering for our comrade, the anarchist Dimitris Armakolas.

In this gathering will be a microphonic where some words will be heard about Dimitris from the community where he was living and struggling the past year. In the same way we are calling openly collectives, comrades, friends and residents to come and share their words about the loss of Dimitris.

At the gathering, we will have a box of free contribution with the target to create a permanent cashier for the medical expenses of non-human animals.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License