[Ηράκλειο] Αντιεθνικιστική συγκέντρωση ενάντια στο μνημόσυνο για τον φασίστα Κατσίφα

Αντιεθνικιστική συγκέντρωση ΣΑΒΒΑΤΟ 8/11 - 08:30 μπροστά από τον Άγιο Μηνά

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Το Σάββατο 8/12 ο εθνικιστικός λαϊκίστικος συρφετός της πόλης καλεί σε μνημόσυνο στον Άγιο Μηνά προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του δολοφονημένου φασίστα Κ. Κατσίφα. Ο Κατσίφας ήταν ένας φανατικά ακροδεξιός, οπαδός παρακρατικών παραστρατιωτικών οργανώσεων, ο οποίος δε δίσταζε να διατυμπανίζει τις αλυτρωτικές και μισαλλόδοξες απόψεις του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Το Ηράκλειο όμως δεν έδωσε και δεν θα δώσει χώρο σε φασιστικές νοοτροπίες και στην ρητορική του μίσους εναντίον άλλων λαών ή των προσφύγων και των μεταναστών. Οι αγώνες σε τούτα τα χώματα ΠΑΝΤΑ αφορούσαν την ανθρωπιά και την λευτεριά.

Ο ρατσιστής ευρωβουλευτής Νότης Μαρίας, που ακόμη τάζει στους πολίτες την έξοδο από μνημόνια, το (ας το πούμε) αριστερό κίνημα πολιτών Άρδην και ο σύλλογος Ηπειρωτών δεν θα έχουν την ευχέρεια να σπείρουν το δηλητήριο τους ανενόχλητα.

Καλούμε λοιπόν συλλογικότητες, οργανώσεις, σωματεία, νεολαία και πολίτες της πόλης να δώσουν το παρόν.

Αντιεθνικιστική συγκέντρωση ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12 - 08:30 μπροστά από τον Άγιο Μηνά

 

Συνέλευση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12 - 18:00 στην κατάληψη Ευαγγελισμού

Αντιφασιστική Συνέλευση Ηρακλείου

antifaheraklion@espiv.net

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License