“Μαφιόζικο” χτύπημα διανομέα στη Θεσσαλονίκη

Χτυπήθηκε από τον ίδιο τον εργοδότη με σιδερογροθια γιατί του είπε ότι δεν θα μπορούσε το Σάββατο να δουλέψει λόγω ασθένειας.

Ο άνθρωπος στην φώτο με το στραπατσαρισμενπρόσωπο ονομάζεται Τάσος Τοπαλιδης. Εργαζόταν στο κατάστημα πίτσα μαφιοζο (αληθινό όνομα) Βενιζέλου 80 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη ως διανομέας!

Χτυπήθηκε από τον ίδιο τον εργοδότη με σιδερογροθια γιατί του είπε ότι δεν θα μπορούσε το Σάββατο να δουλέψει λόγω ασθένειας. Ο Τάσος χθες ήταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με σπασμένο ζυγωματικο!

Είναι το δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού εργοδότη μετά από το ξυλοδαρμό του Πετριδη γκριλ πάλι σε διανομέα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License