[Γιάννενα] Ενημερωση απο πορεια 6 Δεκέμβρη

Με μικρή συμεττοχή η πορεια

Μικρή ήταν η συμμετοχή στην πορεία για τα 10 χρόνια απο την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και την εξέγερση του Δεκεμβρη του 08΄. Υπηρξαν  δύο προσυγκεντρώσεις, η μια στην Ακαδημία με συμμετοχή του συλλόγου εστιακών φοιτητών, ΟΚΔΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Αντιεηουσιαστική Κίνηση και αναρχικό μπλόκ και η άλλη στην περιφέρεια απο το ΚΚΕ μλ και ένα ακόμη κάλεσμα απο Αναρχικούς-ες.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία δεν ξεπέρασαν τα 350 άτομα. Στο αναρχικό μπλόκ συσπειρώθηκαν περίπου 140 άτομα, όπου φωνάζονταν συνεχώς συνθήματα αντικατασταλτικα, ταξικά, αντιμιλιταριστικά και αντικρατικά συνθήματα με αρκετά καλό παλμό. Με το άλλο που ξεκίνησε απο Περιφέρεια πορευτηκαν περίπου 25 άτομα.

Η πορεία προχώρησε απο την αγορά και κατέληξε στην Περιφέρεια. Η παρουσία των διμοιριών ήταν διακριτική, αλλα στο Δικαστικό μέγαρο υπήρχε ένα τσούρμο 30 τουλάχιστον προκλητικών ασφαλιτών.

από Αναρχικ@ κ οχι Αναρχιστικ@ 14/02/2019 1:18 πμ.


1)Η Α.κ. καλουσε στην περιφερεια Ηπειρου υπαρχει το καλεσμα στο intymedia οπως και το πρωτοβουλιακο καλεσμα αναρχικες-οι (μιας και ο α/α χωρος της πολης δεν ειχε δειξει διαθεσεις να κατεβει στο δρομο) με αναρχικες-οι  και μλ κκε (οποιο συντροφι αμφιβαλει ασ το διασταυρωσει)

2)στην ακαδημια περα απο τους αριστερους-αριστεριστες δεν υπηρχε καλεσμα του α/α χωρου ποσο μαλλον αναρχικο μπλοκ

3)διακριτικοτατη παρουσια μπατσων

4)καθολου παλμος

Υγ:η μοναδικη αληθεια ειναι η συμμετοχη η οποια ηταν πραγματικα μικρη

από ΜΙΛΙΟΝΤΣΑΡ(ΠΚΜΝ) 18/02/2019 5:59 μμ.


Α/Α μπλοκ στην ακαδημία με περισσότερο κόσμο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License