Πρέβεζα - συγκέντρωση ενάντια στις εξορύξεις

πρέβεζα συγκέντρωση ενάντια στις εξορύξεις

Στην Πρέβεζα ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση - παρέμβαση ενάντια στις εξορύξεις που διεξήχθη νωρίτερα, σε ξενοδοχείο της Μαργαρώνας, που κάλεσε η πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στις εξορύξεις ενάντια στην ομιλία-ενημέρωση των ΕΛ.ΠΕ. Οι συγκεντρωμένες-οι που παρευρέθησαν ανήλθαν περίπου στα 30 άτομα από τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς αλλά και της αναρχίας και όχι μόνο..Πολλές-οί απο εμάς παρενέυησαν στην ομιλία αποδομώντας τα επιχειρήματα που εκφράζονται από τις πετρελαϊκές εταιρείες αλλά και από κάποια δεξιά μέλη του - μικρού σχετικά - ακροατηρίου που τάσσεται υπέρ των εξορύξεων..

Όλα συνεχίζονται

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License