ένα ακόμα βήμα για Αντιφασιστικές Γειτονιές στα Νότια

ένα ακόμα βήμα για Αντιφασιστικές Γειτονιές στα Νότια

Τον Σ. Βοργιά τον γνωρίσαμε πριν από πέντε χρόνια, όταν ηγήθηκε, ως υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, του χρυσαυγίτικου συνδυασμού Ελληνική Αυγή.

Το βιογραφικό του είναι δηλωτικό του ατόμου. Απόστρατος καραβανάς από τα σαράντα-λίγα του χρόνια (με παχυλά εφάπαξ και παχυλές συντάξεις, όπως συνηθίζουν οι πατριώτες που "υπηρετούν την πατρίδα"), μπορούσε απερίσπαστος πλέον να ...υπηρετήσει και τον αθλητισμό, γινόμενος διαιτητής ποδοσφαίρου. Πάντα με ανιδιοτελή κίνητρα. Αντίστοιχα κίνητρα σίγουρα είχε και όταν έγινε εργολάβος-κτηματομεσίτης, την εποχή της real estate φούσκας. Κορύφωση ενός τέτοιου βιογραφικού δεν θα μπορούσε να είναι παρά το να πολιτευτεί με τη Χρυσή Αυγή.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια ο Βοργιάς τα πέρασε πολύ δύσκολα, γινόμενος διαρκής στόχος πολύμορφων δράσεων από αντιφασίστες.

Διασκεδάσαμε αφάνταστα όταν κατ' επανάληψη τον είδαμε να τρώει ροχάλες και bulling σε δρόμους, πλατείες και στο ίδιο το δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας

( https://www.youtube.com/watch?v=vVNwXeY9LVU)

Χαρήκαμε όταν διαβάσαμε σε (κινηματικά και μη) μέσα πως αντιφασίστες (που δεν έχουμε την τιμή να γνωρίζουμε) του έκαψαν το αμάξι, τον κοπάνησαν -μαζί με λοιπούς χρυσαυγίτες- μέσα στο προεκλογικό του κέντρο το οποίο και έσπασαν, βανδάλισαν ακίνητο ιδιοκτησίας του στα Καλύβια.

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο Βοργιάς δεν θα κατέβει υποψήφιος. Κανείς υποψήφιος της συμμορίας των δολοφόνων δεν θα κατέβει στη Γλυφάδα.

Θεωρούμε σημαντικό το ότι βοηθήσαμε στο να αφαιρέσουμε ένα ακόμα βήμα απεύθυνσης και παρουσίας από τα καθάρματα της Χ.Α. 

Ο αγώνας συνεχίζεται σε δρόμους, πλατείες, σχολεία, χώρους δουλειάς, γήπεδα

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ - ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License