Επιθέσεις σε τράπεζες και πολιτικό γραφείο στο Ελληνικό

ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

post image

Έχοντας βαθιά συναίσθηση πως ο Δεκέμβρης του 2008 έγινε Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ χάρη ακριβώς στη διάχυση του, αποφασίσαμε το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη 2018 να κινηθούμε ακριβώς πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Να επιλέξουμε μια γειτονιά της Αθήνας και να χτυπήσουμε καθεστωτικούς (οικονομικούς κ' πολιτικούς) στόχους. Η γειτονιά αυτή ήταν το Ελληνικό.

Κλείσαμε με κάδους την οδό Ιασωνίδου και καταστρέψαμε τις τζαμαρίες και τα ΑΤΜ των τραπεζών Εθνική, Πειραιώς και Eurobank.Επίσης "κατεβάσαμε" τις τζαμαρίες των γραφείων του σκουπιδιού που λέγεται Κωνσταντάτος, του υπαλληλίσκου του Λάτση που αναρριχήθηκε στο πόστο του δημάρχου για να διευκολύνει το ξεπούλημα του αεροδρομίου. Του αμοραλιστή πολιτικάντη που γλύφει το ακροδεξιό ακροατήριο και κάνει πλάτες στους φασίστες προσκαλώντας να παρελάσουν την 28η Οκτώβρη τους ξεφωνημένους εφέδρους ναζί της "ΟΔΕΥΩ".

ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License