Για τους τραμπούκους καθηγητές της Θεολογικής του ΑΠΘ έχουν γραφτεί άρθρα και στο παρελθόν όπως

https://athens.indymedia.org/post/1547594/

https://athens.indymedia.org/post/1592032/

 

Τώρα, με πρωτοστάτη τον εοκαβιτατζή Γιάγκου, πέρασαν στην αντεπίθεση. Με αφορμή την κατάληψη της θεολογικής εν όψει της 6ης Δεκεμβρίου (επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου) και τα κάποια επεισόδια που έγιναν μπροστά στη ΔΕΘ και την εισβολή των μπάτσων που ακολούθησε, με ενορχηστρωμένη επίθεσή τους οι καθηγητάδες του ΑΠΘ έβαλαν μεταπτυχιακούς και άλλους φοιτητές τους να σκουπίζουν και να καθαρίζουν τα έδρανα της σχολής δημοσιεύοντας φωτογραφίες σε τοπικά καθεστωτικά μμε (για να κάνεις μεταπτυχιακό στη συγκεκριμένη σχολή πρέπει να γλείψεις κάποιον καθηγητή/τρια οπότε ποιος θα αρνηθεί τον ρόλο του καθαριστή/στριας δεν θα έχει καλούς βαθμούς και ακαδημαικό μέλον) αλλά προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα:

Ανακοίνωσαν και πάλι σε καθεστωτικά, πολιτιστική κατάληψη με ομιλίες και συναυλίες, προσπαθώντας να απαξιώσουν την σημασία των καταλήψεων και να τους δώσουν άλλο νόημα.

ΚΑΜΙΑ ανοχή στις φιέστες σας.

ΚΑΜΙΑ ανοχή στην 'καθαριότητά΄σας.

Οι Σχολές φωτίζονται μόνο όταν ΚΑΙΝΕ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License