Ρουβίκωνας : Μαζικό μοίρασμα κειμένων στο Περιστέρι

Σήμερα 15/12, μοιράσαμε μαζικά χιλιάδες κείμενα στο Περιστέρι και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε κάθε γειτονιά της πόλης.

post image

Είμαστε πολλές και πολλοί, καταπιεσμένες και καταπιεσμένοι, αποτελούμε κομμάτι αυτής της κοινωνίας και έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα κάτσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις μουδιασμένοι και άπραγοι.

Ξέρουμε οτι το πεδίο διάχυσης των ιδεών και του πολιτικού μας λόγου είναι κατεξοχήν ο δρόμος, είτε στην ευθεία αντιπαράθεση με το κράτος, είτε με όρους απεύθυνσης καλώντας κόσμο να οργανωθεί μαζί μας. Η πολιτική δράση του ρουβίκωνα ήταν και θα παραμείνει πολυεπίπεδη, επίμονη και σταθερή.

Σήμερα 15/12, μοιράσαμε μαζικά χιλιάδες κείμενα στο Περιστέρι και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε κάθε γειτονιά της πόλης.

 

Βρισκόμαστε στην αιχμή του κοινωνικού πολέμου.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License