ΑΦΡΙΝ : Το φασιστικό τουρκικό κράτος καταστρέφει τα κούρδικα νεκροταφεία


ΑΦΡΙΝ : Το φασιστικό τουρκικό κράτος καταστρέφει τα κούρδικα νεκροταφεία στο καντόνι του Αφρίν ( Efrin ) για να εξαλείψει κάθε ίχνος των Κούρδων στην περιοχή διαπράττοντας ιεροσυλία και βαθιά εθνοκάθαρση ! Το βίντεο είναι από τα χωριά της Qurbê κοντά στην Jindares.Μέσω του Κουρδιστάν στις γυναίκες14 Δεκεμβρίου στις 8:37 μ.μ. ·Η Τουρκία καθαρίζει τα κουρδικά ίχνη στο afrinAfrin - η Τουρκία καταστρέφει τα κουρδικά νεκροταφεία του afrin για να σβήσει τα ίχνη των κούρδων στο πλαίσιο της εθνικής κάθαρσης.Για την ιστορία, αυτά είναι μουσουλμανική νεκροταφεία, αλλά καθώς ανήκουν στους Κούρδους, η Τουρκία τα καταστρέφει. Ενεργεί κατά του Ισλάμ, το οποίο είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες του.Αυτό το βίντεο δείχνει την σκόπιμη καταστροφή ενός κουρδικού νεκροταφείου σε ένα από τα χωριά του efrin (qurbê) κοντά στο jindares.Άλλα νεκροταφεία καταστράφηκαν και στο κάντον του afrin. Εάν η διεθνής κοινότητα δεν παρέμβει γρήγορα, σύντομα για να afrin οι ζωντανοί και νεκροί κούρδοι θα χαθούν για πάντα.

LA TURQUIE EFFACE LES TRACES KURDES A AFRIN

AFRIN - La Turquie détruit les cimetières kurdes d'Afrin pour effacer les traces des Kurdes dans le cadre du nettoyage ethnique.

Pour info, ce sont bien des cimetières musulmans mais comme ils appartiennent aux Kurdes, la Turquie les détruit. Elle agit ainsi contre l'Islam qui est le cadet de ses soucis d'ailleurs.

Cette vidéo montre la destruction délibérée d'un cimetière kurde dans l'un des villages d'Efrin (Qurbê) près de Jindares.

D'autres cimetières ont également été détruits dans le canton d'Afrin. Si la communauté internationale n'intervient pas rapidement, bientôt à Afrin les Kurdes vivants et morts seront disparus pour toujours.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License