[Θεσσαλονίκη] Νέο τεύχος Σορολόπ

Καινούριο, 4ο τεύχος του περιοδικού Σορολόπ που εκδίδει η κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ στη Θεσσαλονίκη

Καινούριο, 4ο τεύχος του περιοδικού Σορολόπ που εκδίδει η κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ στη Θεσσαλονίκη. Μοιράζεται σε σχολεία και σχολές, στο δρόμο χέρι-με-χέρι και σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και καταλήψεις. Χωρίς αντίτιμο, με ελεύθερη συνεισφορά.

Σ' αυτό το τεύχος άρθρα για τη δολοφονία του Ζακ, τη θηλυκότητα που μας πασάρουν lifestyle εκπομπές, τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα σχέδια του Υπουργείου Πολιτισμού για τη στέγαση του ΚΜΣΤ στην Υφανέτ και συνεντεύξεις με πρώην και νυν μαθητές με αφορμή τις εθνικιστικές καταλήψεις για τη Μακεδονία.

Σε ηλεκτρονική μορφή το έντυπο μπορεί να βρεθεί εδώ: https://yfanet.espivblogs.net/2018/12/24/sorolop-4-periodiko-anatreptikon-protheseon/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License