Θέλω να καταγγείλω ένα περιστατικό που συνέβη 3/1 κατά τις 01:30 στο σταθμό Παλαιοφαρσαλος στην αμαξοστοιχια του τραινοσε νούμερο 600 με δρομολόγιο Θεσσαλονίκη_ Αθήνα. Εμφανίστηκε ξαφνικά η αστυνομία και μετά από λίγο καταλάβαμε ότι κλάπηκε το κινητό μιας κοπέλας. Κατηγόρησαν κάποιους μετανάστες κι άρχισαν να τους ψάχνουν. Δεν βρήκαν τιποτα. Παρόλα αυτά κατέβασαν 3 άτομα κάτω στην αποβάθρα και μετά από παρακίνηση των εισπρακτορων της τραινοσε τους κράτησαν στην αποβάθρα και τους απαγόρευσαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους χωρίς προφανή λόγο αλλά ακούσαμε ότι τους κατέβασαν γιατί μπορεί να έκαναν φασαρία στο τρένο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Προσπαθησαμε να επιμείνουμε να μη τους κατεβάσουν αλλά δεν κατέστη δυνατό και ξεκίνησαν άμεσα την αμαξοστοιχια.

Είναι ντροπή ότι κατηγόρησαν τους μετανάστες και δεν έψαξαν κανένα αλλο και τους στιγμάτισαν χωρίς αποδείξεις και τους διέκοψαν το ταξίδι τους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License