Συνέλευση-ενημέρωση για απεργια πείνας Σ.Χριστοδούλου (Ηράκλειο)

Συνέλευση για διοργάνωση δράσεων και ενημέρωση για τον αγώνα του Σπύρου Χριστοδούλου, ο οποίος ξεκίνησε στις 14/1 απεργία πείνας για την αποφυλάκιση του. 18/1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 18.00 , Καταληψη Ευαγγελισμου Θα μιλήσουμε μαζί του τηλεφωνικά, οπότε να υπάρχει συνέπεια στην ώρα προσέλευσης.

Ο Σ.Χριστοδουλου διανύει την τέταρτη μέρα της απεργίας πείνας που πραγματοποιεί.

Τα χαρακτηριστικά της απεργιας ειναι τέτοια που η υγεία του επιδεινωνεται με γοργους ρυθμούς, ήδη έχει χαμηλές ενδείξεις σε ζάχαρο,πίεση και οξυγώνο. Χτες Τετάρτη μεταφέρθηκε για κάποιες ώρες στο νοσοκομείο της Λάρισας λόγω αρρυθμιών.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο Π.Κ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΡΑΚΟΣ.

Παρασκευή (18/1) 18.00 , αυστήρα γιατί θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον απεργό.

Συνέλευση για την διοργανωση δράσεων αλληλεγγύης

στην Κατάληψη Ευαγγελισμού

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΣΠΥΡΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

αλληλέγγυες-αλληλέγγυοι με τον απεργο πείνας Σπύρο Χριστοδούλου.

ακολουθεί το εναρκτήριο της απεργίας και το προηγούμενο ενημερωτικό της υπόθεσης του.

https://athens.indymedia.org/post/1594799/

https://athens.indymedia.org/post/1594347/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License