Ενημέρωση από φυλακές Λάρισας

Αγώνας για την ελευθερία, ζήτω η Αναρχία.

Σύντροφοι και συντρόφισσες καλήσπερα, για αρχή θελώ να σας ευχάριστησω από καρδιάς όλους και όλες που με στηρίζετε σε αυτόν τον δύσκολο άλλα δίκαιο αγώνα τον οποίο ξεκίνησα από 14/01,και θα τον φτάσω μέχρι τέλους καθώς κάθε μέρα που περνάει η υγεία μου επιβαρύνετε όλο και πέρισσοτερο, στις βραδυνές μετρήσεις (Πέμπτη 17/01) η κατάσταση έχει ως εξής: ζάχαρο-62, Σφυγμοί-67, Μεγάλη πίεση 16.4, Μικρή πίεση 7.9, οξυγόνο-97 και το σωματικό μου βάρος είναι στα 79 κιλά ενώ ξεκίνησα από 92. Προχθές (Τετάρτη 16/01) διανυκτέρευσα στο Πανεπίστημιακό νοσοκομείο Λάρισας λόγω αρρυθμίας. Το επόμενο πρωί αποχώρησα με δική μου ευθύνη και υπογραφή καθώς στον νοσοκομείο δεν μου επιτρεπόταν οι επικοινωνία με συντρόφους,φίλους αλλά και την οικογένεια μου.

Ανυποχώρητος αγώνας μέχρι τελικής πτώσης, ζήτω η Αναρχία.

Σπύρος Χριστοδούλου

Φυλακές Λάρισας

18/01/19

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License