Τη Δευτέρα 14/1 , ημέρα δίκης των 2 φασιστών δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών. Από τις 9:00 το πρωί και για 2 ώρες σύντροφοι και συντρόφισσες βρισκόμασταν έξω από Εφετείο με πανό, κείμενα και τρικάκια, αλλά και μέσα στην αίθουσα για να γίνει κατανοητό σε δικαστές, ενόρκους αλλά και στους δολοφόνους ότι ο κόσμος του αγώνα δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί.

Από τις 11:00 και μετά το σύνολο των συγκεντρωμένων μπήκε στην αίθουσα, όπου παρακολουθήσαμε τα γνωστά σόου των φασιστοδικηγόρων να προσπαθούν να μετατρέψουν τις μαχαιριές  σε "τσιμπήματα" και το στοχευμένο κυνήγι μεταναστών από τους 2 δύο φασίστες σε τυχαία συμπλοκή.

Η δίκη συνεχίζεται την Τρίτη 22 Ιανουαρίου.

Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό συνεχίζεται κάθε μέρα. Από τους δρόμους των γειτονιών, μέχρι το κέντρο της πόλης και τις δικαστικές αίθουσες.

Να τσακίσουμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά.

Ενάντια στο Κράτος, το κεφάλαιο, τον εθνικισμό, τον φασισμό και τον πόλεμο| Σαχζάτ - Petrit - Παύλος| Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε

Αντιφαστιστική - Αντικρατική - Αντικαπιταλιστική διαδήλωση Σάββατο 19/1 12:00 Πλ Μερκούρη Άνω Πετράλωνα

Αντιφαστιστική - Αντικρατική - Αντικαπιταλιστική συγκέντρωση Τρίτη 22/1 9:00 Εφετείο Αθηνών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License