Σήμερα, στις 19/01 του 2019 και ώρα 15.00-15.15 ήρθε ο Υπουργός Δικαιοσύνης στις Κ.Κ. Λάρισας και επισκέφθηκε τους χώρους που τον ξενάγησε ο Διευθυντής των Φυλακών. Πήγε στους χώρους που εκείνοι επιθυμούσαν. Επισκέφθηκε, λοιπόν, το θάλαμο 2 της Δ' Πτέρυγας, πλην του θαλάμου 1 που είμαι εγώ και άλλοι κρατούμενοι, σε απόσταση 7-8 μέτρα, στο ίδιο στέγαστρο. Και ενώ γνωρίζει ο Διευθυντής των φυλακών και ο Υπουργός Δικαιοσύνης ότι είμαι απεργός πείνας (με δήλωση του ν.105 που του έχω στείλει προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, με αριθμό πρωτοκόλλου 1041 στις 14/01/2019, το πρωί της ημέρας που ξεκίνησα την απεργία πείνας, όπου του εκφράζω τι έχει γίνει, τις παρανομίες του Εισαγγελέα Εφετών Περικλή Δράκου ο οποίος παραβίασε το άρθρο 107 της ανάκλησης και το άρθρο 101 στο οποίο υπάγομαι. κάνοντας υπέρβαση εξουσίας) θεωρήθηκε σωστό, από τη μεριά του Διευθυντή Φυλακών, να μην επισκεφτεί εμένα που είμαι απεργός πείνας και θέτω σε κίνδυνο τη ζωή μου και την κατάσταση της υγείας μου. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, λοιπόν, δεν ήρθε από το θάλαμό μου ενώ περίμενα να του εκθέσω τις σοβαρές παραβάσεις καθήκοντος του Δράκου και όσων έχουν αποδεχτεί την παράνομη εισήγησή του και δεν αντέδρασαν.

Ευχαριστώ το Διευθυντή του Κ.K. Λάρισας που απέκρυψε ότι είμαι απεργός πείνας και βρίσκομαι στον διπλανό θάλαμο. Από σήμερα τον καθιστώ συνυπεύθυνο για την κατάσταση της υγείας μου.

 

Σπύρος Χριστοδούλου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License