Αντιφασιστική περιπολία

Αντιφασιστική περιπολία Θεσσαλονίκη 19-1-2019

Μετά από πληροφορίες για την παρουσία κάποιων τραγικών εθνικιστών στο κέντρο της πόλης, αντιφασίστες/ριες πραγματοποιήσαμε αυθόρμητη περιπολία, δείχνοντας πως η Θεσσαλονίκη ήταν, είναι και θα μείνει Αντιφασιστική.

Η περιπολία πέρασε από τον βαρδάρη, τον σιδηροδρμονικό σταθμό, τα γραφεία της χ.α., τα λαδάδικα, τη βαλαωρίτου και κατέληξε στη ρωμαική αγορά, λίγα μέτρα μακρια από τα λεωφορεία των εθνικοψεκασμένων που θα φεύγανε για αθήνα. Η παρουσία των μπάτσων μεγάλη, αλλά δεν απέτρεψε την παρουσία των αντιφασιστριών/ων.

ενημερωτικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=n_AqsM5Dspo

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ

ΠΙΣΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License