Αντιεθνικιστική παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος

Αντιεθνικιστική παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 19/1, περισσότεροι από 150 σύντροφοι και συντρόφισσες.

post image

Αντιεθνικιστική παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 19/1, περισσότεροι από 150 σύντροφοι και συντρόφισσες. Πορευθήκαμε με συνθήματα, τρικάκια, αφισοκόλληση και μοιράσματα κειμένων, ξεκινώντας από το Μοναστηράκι και καταλήγοντας στην πλατεία Συνταγματος. Κεντρικά συνθήματα της παρέμβασης: "Κανένα έθνος δεν μας ενώνει, κανένα όνομα δεν μας χωρίζει","Σ' Ελλάδα -Τουρκία-Μακεδονία ο εχθρός είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία", "Ούτε εθνικιστές, ούτε πατριώτες, στην εθνική ενότητα είμαστε προδότες", "ούτε καταδίκες, ούτε φυλακές, μόνο εντατικές για τους εθνικιστές". Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης στην πλατεία Συντάγματος γράφτηκαν αντιεθνικά και αντιφασιστικά συνθήματα σε όλη την πλατεία, υπενθυμίζοντας πως δεν θα αφήσουμε σπιθαμή γης στον εθνικισμό και το φασισμό.

Οι εθνικές ιδέες γεννούν νεκροταφεία

Να μην αφήσουμε σπιθαμή γης στον εθνικισμό και τις φασιστικές συμμορίες

Ενάντια σε έθνη, κράτη, σύνορα, πατρίδες, πατριαρχία, θρησκεία, πολεμικές μηχανές

Αγώνας για την κοινωνική απελευθέρωση

Αντιεθνικιστική Συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας, Κυριακή 20/1- 13:00.

Αναρχικές συλλογικότητες, καταλήψεις, αναρχικοί, αναρχικές

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License